rapper Husky (Dmitrij Kuzněcov)

Dmitrij Kuzněcov

Šikana úřadů, zrušené koncerty. Ruský režim dupe po rapperech a rockerech

Ruští rappeři a rockoví muzikanti si v posledních dnech stále častěji stěžují na rušení svých koncertů a šikanu ze strany ruských úřadů. Stížnosti se objevily zejména po soudu s populárním rapperem a kritikem režimu Huskym, který si měl za svůj improvizovaný výstup na střeše auta odsedět 12 dní ve vězení. Rapper nakonec vyvázl bez trestu.
Dmitrij Kuzněcov

Ruský rapper a kritik režimu Husky jde do vězení. Zrušili mu koncert, tak zpíval na střeše auta

Ruský soud dnes poslal na 12 dní do vězení známého rappera Huskyho, kterého uznal vinným z drobného výtržnictví. Soud ho zároveň zprostil obvinění z pořádání nepovoleného shromáždění na veřejném místě. Umělec se chce proti rozsudku odvolat, informovala ruská média. Policie rappera zadržela, když po zrušení jeho koncertu v jihoruském Krasnodaru uspořádal pro své fanoušky improvizovaný výstup na střeše auta.

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 25 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy