Scarlett Johansson

Z filmu

RECENZE: Black Widow ukazuje lesk i bídu Marvelu a mohutnou inspiraci Bournem

Dlouho očekávaná a fanoušky doslova vymodlená sólovka rudovlasé Scarlett Johansson aka Černé Vdovy konečně dorazila do kin. Odvážný počin australské režisérky Cate Shortland však má dvě tváře. Podařený komorní thriller střídá v druhé části rozbředlá taškařice, ale jak vypadá celek?
Scarlett Johansson

Nejlépe placené herečky světa? Podívejte se na nový žebříček

Nejlépe placenou herečkou na světě se letos stejně jako minulý rok, stala Američanka Scarlett Johanssonová. Podle žebříčku časopisu Forbes zveřejněného v pátek si vydělala 56 milionů dolarů (téměř 1,3 miliardy korun). List USA Today však upozorňuje, že by Johanssonová byla až osmá mezi nejlépe placenými herci.
Scarlett Johansson

Hollywood je na nohou. Sexuální menšiny se bouří proti Scarlett Johanssonové

Hollywood - Herečka bude hrát hlavní roli v novém filmu Rub & Tug, jak píše deník Deadline. Johanssonová bude hrát roli transmuže, který se původně narodil jako žena Lois, následně se ale začal identifikovat jako muž. Herečka čílí negativní kritice ze strany LGBT komunity a novinářů, autoři filmu podle této komunity museli do role obsadit opravdového transmuže

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy