Taylor Swiftová

Taylor Swiftová získala při nedělním udělování cen MTV Europe Music Awards (EMA) čtyři ocenění.

Evropské hudební ceny MTV ovládla zpěvačka Taylor Swiftová

Zpěvačka Taylor Swiftová získala při nedělním udělování cen MTV Europe Music Awards (EMA) čtyři ocenění. Cenu dostala v kategorii nejlepší umělec, nejlepší pop, nejlepší hudební videoklip a nejlepší dlouhý videoklip, kde uspěla s desetiminutovou verzí videa k hitu All Too Well. Informovala o tom dnes agentura Reuters.
Billie Eilish

Grammy za nahrávku roku získala Billie Eilish. Rekord pokořily Beyoncé a Swiftová

Letošnímu udílení amerických hudebních cen Grammy dominovaly ženy, které zvítězily ve všech ostře sledovaných kategoriích. Grammy za nahrávku roku získala stejně jako loni zpěvačka Billie Eilish, letos za minimalistickou skladbu Everything I Wanted. Píseň roku připadla zpěvačce H.E.R se skladbou I Can't Breathe volající po ukončení rasové diskriminace.
Film

RECENZE: Cats jsou bizarním muzikálem, na který kritici cení zuby

Velkolepý muzikál od oscarového Toma Hoopera, režiséra Bídníků a Královy řeči, se potýká s eskapádou špatných produkčních rozhodnutí. Vynikající obsazení a slušné herecké a vokální výkony nedokážou zastřít absenci výraznějšího děje a podivnou práci s kamerou.
Taylor Swiftová

American Music Awards ovládla Taylor Swift, z trůnu sesadila Michaela Jacksona

Americká zpěvačka Taylor Swiftová získala při udílení hudebních cen American Music Awards (AMA) šest ocenění, včetně ceny pro umělce roku. Překonala tím dosavadního držitele nejvyššího počtu těchto trofejí, krále popu Michaela Jacksona. Devětadvacetiletá umělkyně, která předávání AMA opanovala i v loňském roce, byla také vyznamenána čestnou cenou pro umělce desetiletí.
Taylor Swiftová

Taylor Swiftová hnula Amerikou: Po její výzvě vyskočil v USA počet registrací voličů

Americká popová hvězda Taylor Swiftová se o víkendu poprvé hlasitěji vyjádřila k dění na domácí politické scéně a její vzkaz zdá se zvýšil zejména u mladých lidí zájem o nadcházející volby do Kongresu. Zpěvačka na instagramu podpořila demokratické kandidáty ve státě Tennessee, ačkoli se dosud "zdráhala veřejně dávat najevo své politické názory".

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Orbán má nového nepřítele. Jeho někdejší člověk odstartoval korupční kauzu ve vládních kruzích

Zahraniční média začala poukazovat na iniciativu někdejšího bruselského diplomata Pétera Magyara jako "politický faktor, který hýbe masami". Magyar se tak stal novým nepřítelem premiéra VIktora Orbána, napsal server index.hu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy