Jaroslav Uhlíř

Demonstrace proti Babišovi na Letné

Na demonstraci vystoupily i celebrity, Svěrák s Uhlířem zahráli Není nutno

Na dnešní demonstraci proti premiérovi Andreji Babišovi (ANO) a na obranu justice na pražské Letné vystoupili mimo jiné spisovatel Jiří Padevět či herec Martin Myšička s proslovem napsaným bývalým premiérem Petrem Pithartem. Někdejší předseda Senátu se ze zdravotních důvodů omluvil a ve svém textu varoval před přeměnou demokracie liberální na pouze volební. S hudebním číslem se představili například Tomáš Klus, Vladimír Mišík a Zdeněk Svěrák s Jaroslavem Uhlířem.
Pavol Habera

Největší český multižánrový festival vypukne už za pár dní

Milovice – Již příští pátek se otevřou brány jednoho z největších multižánrových festivalů v České republice. Festival Votvírák, zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů, proběhne opět na letišti Boží dar ve středočeských Milovicích.
I Voxel přilákal na svůj koncert tisíce fanoušků

OBRAZEM: Fanoušky překvapil Voxel, Jaroslav Uhlíř přilákal nejvíce fanoušků

Milovice - Ačkoliv toho bylo na Votvíráku k vidění spoustu, musíme vystihnout především mladého písničkáře Voxela, který fanoušky zejména svými texty překvapil více, než očekávali. Očekávaného se ale fanoušci dočkali tehdy, když na pódium přišel Jaroslav Uhlíř. Ten zároveň první den Votvíráku přilákal nejvíce fanoušků.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy