Vladimír Mikuš (lékař)

Soud, ilustrační fotografie

Vrah Mikuš nevzdal snahu o dřívější propuštění, požádá znovu

Praha - Lékař Vladimír Mikuš, který si ve vězení odpykává 14letý trest za vraždu milenky, tento měsíc podá novou žádost o podmíněné propuštění. Mikuš ve vězení vystudoval teologii a pracuje tam jako knihovník. Původní žádost zamítl v březnu soud s tím, že trest doposud nenaplnil svůj výchovný účel.
vězeňská služba

Lékař Mikuš zůstává ve vězení. Udusil milenku, tělo hodil v bedně do přehrady

Praha - Lékař Vladimír Mikuš, který si odpykává 14 let za udušení milenky, se zatím z vězení předčasně nedostane. Soud dnes zamítl jeho žádost o podmíněné propuštění s tím, že trest doposud nenaplnil svůj výchovný účel. Muž byl původně uznán vinným z ublížení na zdraví s následkem smrti, protože policii se nedařilo objevit tělo pohřešované ženy. Bednu s jejími ostatky našli rybáři v Orlické přehradě jen několik dní před odvolacím jednáním, justice poté čin překvalifikovala na vraždu. Mikuš skutek popíral.

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 35 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hackeři propašovali na web ČTK smyšlenou zprávu o atentátu na Pellegriniho

Zpravodajský web České noviny, který provozuje tisková agentura ČTK, se v úterý stal terčem hackerského útoku. Na stránkách se objevily smyšlené texty o údajném atentátu na nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho. Případem se zabývají příslušné úřady.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy