Petr Weiss (sexuolog)

Sexuolog Petr Weiss

Sexuolog Weiss stane před soudem znovu 29. května

Pelhřimov - Okresní soud v Pelhřimově bude 29. května znovu projednávat případ dopravní nehody známého sexuologa Petra Weisse, při které zemřeli v roce 2016 dva lidé. Původní podmíněný rozsudek zrušil v březnu odvolací soud v Táboře. Doplnění dokazování nenařídil, jde jen o listinné důkazy předložené u odvolacího soudu, věc se týká spíše nemajetkové újmy, řekl ČTK pelhřimovský soudce Jiří Zach.
Petr Weiss

Sexuolog Weiss dostal za nehodu s dvěma úmrtími podmínku

Pelhřimov - Sexuolog Petr Weiss souzený za nehodu, při níž zemřeli dva lidé a další člověk byl těžce zraněn, dostal podmíněný trest na dva roky a šest měsíců s odkladem na tři roky. Auto nesmí řídit dva roky. Nepravomocný verdikt dnes vynesl Okresní soud v Pelhřimově.
Petr Weiss

Sexuolog Weiss byl obžalován z tragické nehody

Pelhřimov - Sexuolog Petr Weiss čelí žalobě kvůli jeho loňské dopravní nehodě, dnes ji podal pelhřimovský státní zástupce. Lékaři hrozí až šest let vězení. Hlavní líčení by mohlo být nařízeno pravděpodobně v září.
Sexuolog Petr Weiss

Sexuolog Weiss poprvé promluvil o tragické autonehodě

Pelhřimov - V září se na Pelhřimovsku odehrála tragická autonehoda, při které zemřeli dva lidé. Jedním z účastníků byl známý sexuolog Petr Weiss. Jeho auto z neznámých důvodů vjelo do protisměru, kde se čelně srazilo s jiným vozidlem. Weiss se nyní k tragické události vyjádřil.
Petr Weiss

Sexuolog Weiss se po nehodě údajně zhroutil

Pelhřimov - Tragická nehoda na Pelhřimovsku změnila během vteřiny život rodině Šimpachových i sexuologovi Petru Weissovi. Zatímco pozůstalí stále čekají na jeho reakci a mají pro něj i vzkaz, on se podle informací televize Prima zhroutil.

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Británie chce zastavit migraci, uprchlíky začne odvážet ze země. Sunak oznámil kdy

Podle britského premiéra Rishiho Sunaka by měla první letadla s migranty odletět z Británie do Rwandy za 10 až 12 týdnů, a od léta by měly být tyto lety pravidelné. Sunak to dnes oznámil během rozhovoru s médii během své cesty do Spojených států a Kanady.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy