Jaroslav Faltýnek byl hospitalizován, podstupuje vyšetření

Místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek je kvůli zdravotním potížím v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Úterní mimořádné schůze Sněmovny ke zvýšení letošního schodku státního rozpočtu na 500 miliard korun se chce zúčastnit.

Informoval o tom dnes server Seznam Zprávy. Faltýnek webu řekl, že se mu udělalo v neděli špatně a nyní v nemocnici podstupuje některá vyšetření. 

Podle informací ČTK byla vyšetření předsedy poslanců ANO v IKEM dlouhodobě plánovaná. 

Faltýnek se prý necítil dobře už delší dobu, měl bolesti břicha. Vše přisuzuje svým dřívějším zdravotním problémům, v lednu 2017 byl hospitalizován s prasklým žaludečním vředem.

Ještě v neděli se Faltýnek účastnil televizní debaty na CNN Prima News. Věří tomu, že bude moci v úterý dorazit na jednání Sněmovny k rozpočtu a ve středu na zasedání zemědělského výboru, kterému předsedá.

Související

Jaroslav Faltýnek (ANO)

Faltýnek: Kauza kolem dotace na stavbu Čapího hnízda se nestala tak, jak uvedla policie

Bývalý první místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek dnes u pražského městského soudu uvedl, že kauza kolem dotace na stavbu areálu Čapí hnízdo se nestala tak, jak uvedla policie. Obžalovanému bývalému premiérovi Andreji Babišovi (ANO) se podle něj nevyplatilo páchat podvod kvůli dotaci, která představovala pět procent z celkové investice. Případ byl podle něj uměle vytvořen s jediným cílem - odstranit Babiše z politiky.
Jaroslav Faltýnek

ANO mění názor na potravinové kvóty, podpoří senátní verzi

Poslanecký klub hnutí ANO většinově podpoří senátní verzi novely zákona o potravinách, jež ze sněmovního návrhu mimo jiné vypouští povinnost, aby maloobchodní řetězce prodávaly od příštího roku minimálně 55 procent českých potravin. Na dnešní tiskové konferenci před schůzí Sněmovny to řekl šéf klubu Jaroslav Faltýnek.

Více souvisejících

Jaroslav Faltýnek (hnutí ANO) Hnutí ANO Praha

Aktuálně se děje

před 50 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Putin něco chystá, naznačil Pistorius. Má víc zbraní a munice, než kolik využije na Ukrajině

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy