Ostrá dohra Jílkové: Foldyna jen kroutí hlavou. Tohle by prý měli pouštět na Silvestra

Diskuzní pořad české televize Máte slovo dlouhodobě vyvolává velmi ostré reakce. někteří volají po jeho zrušení, jiní na něj a jeho moderátorku Michaelu Jílkovou nedají dopustit. Ostré reakce vyvolal i nejnovější díl, ve kterém se diskutovalo o hlavě státu.

K pořadu Máte slovo se na sociálních sítích vrátil například poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna. Tématem nejnovějšího dílu byl prezidentský systém a tak je jasné, že řeč byla především o prezidentovi Miloši Zemanovi a jeho chování.

„ČT1 pořad “Mate slovo” to je síla. Jiří Ovčáček prokazuje nesmírnou trpělivost a hlavně přehled. Michal Šmarda korektně a slušně. Jinak protistrana reprezentovaná panem Rakušan doplněný nějakým podivným jedince, působila zaťatě,“ komentuje výkony diskutujících poslanec.

„Demokracii ano, ale jen tu naši, prostě aktivisti, kteří prohrávají volby, ale o to více a hlasitěji vykřikuji. Toho podivného muže, co tam dovedli, by měli pouštět i na Silvestra,“ posmívá se šéfovi Starostů a nezávislých Foldyna.

To Rakušan bral účast v pořadu více s humorem. Na facebooku zveřejnil fotku, na které se na oko pere právě se sociálním demokratem Michalem Šmardou. „Dnešní Máte slovo s heslem: Nebát se a nekrást,“ napsal ke snímku.

„Nehorši na tom celém je, že jsem tímto poněkud perverzním způsobem slavil výročí svatby. Svatou trpělivost má spíš má žena...“ posteskl si poslanec.

Související

Michaela Jílková v pořadu Máte slovo

"Lidi, vzpamatujte se. Cestujte po Česku," apelovala u Jílkové seniorka

Globální pandemie nového koronaviru zcela ochromila dopravu a tím pádem i cestování a zahraniční dovolené. Více než polovina Čechů se momentálně chystá strávit prázdniny v tuzemsku. Máme ale jistotu, že když si zakoupíme zájezd, ať už v rámci Česka nebo v cizině, tak skutečně odjedeme, a v pořádku se vrátíme? Toto bylo tématem čtvrtečního pořadu Máte slovo Michaely Jílkové.

Více souvisejících

Máte slovo Jaroslav Foldyna Miloš Zeman Jiří Ovčáček Vít Rakušan (STAN) Michal Šmarda

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 58 minutami

Volby prezidenta RF 2024

Golos: Volby v Rusku byly největší podvod v dějinách země

Ruské nezávislé hnutí Golos (v překladu Hlas), které monitoruje dodržování práv voličů a volebních pravidel, označilo prezidentské volby v Rusku za "nejpodvodnější a nejzkorumpovanější v historii země." Jejich vítězem byl vyhlášen úřadující šéf Kremlu Vladimir Putin, který získal téměř 90 procent odevzdaných hlasů.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Princezna Kate půjde s pravdou ven, naznačují zdroje z Velké Británie

Brity znepokojuje, jak málo toho ví o zdravotním stavu oblíbené princezny Kate, která v úvodu roku podstoupila operační zákrok. Od té doby se neukázala na veřejnosti. Podle nejnovějších informací by se však manželka prince Williama výhledově mohla lidem ukázat.

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy