Pavel Novotný přiznal: Zablokovali mě. Co provedl?

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný už delší dobu nebyl aktivní na sociální síti Facebook. Jak se ukázalo, ne z vlastní vůle. Je totiž opakovaně blokován.

Novotný to přiznal na Twitteru s tím, že jde o druhý měsíční blokaci po sobě. "Nemohu děkovat, útočit a hlavně odepisovat na messengeru.. už se mi první urážejí, že ignoruji zprávy.. a mrzí mě, že nemohu lajkovat a vypadám pak na Twitteru jako honimír.. Kterým btw jsem, jen to je tajemství!" napsal.

Co je příčinou zablokování Novotný nesdělil, s podobnými případy mají ale zkušenosti i další politici, a nezřídka bývá na vině některý z jejich ostřejších příspěvků. Pokud takový uživatelé nahlásí, sociální síť může přistoupit k udělení blokace až na měsíc, v krajním případě může dojít i ke zrušení účtu.

Mezi tím je starosta aktivní na zmíněném Twitteru. Zde především komentoval úmrtí předsedy Senátu Jaroslava Kubery. "Jednou bych chtěl, aby mě "moji" lidi měli doma tak rádi jako jeho," napsal například s odkazem na to, že Kubera se stal několikrát po sobě primátorem Teplic.

""V divadle kouřit nelze, protože by nebylo vidět na jeviště"Jaroslav Kubera se s tím nemazal. Večer s jeho rozhovory. Culím se, když je nekorektní (dnes se to smí), či hájí svou vášeň. Odešel velký hláškař, nezmar a svéráz s obrovským smyslem pro humor," napsal dále.

Související

Více souvisejících

Pavel Novotný

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 39 minutami

před 1 hodinou

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Putinův sluha Lukašenko: Nikdy jsme si nežili tak dobře, jako nyní

Prezident Běloruska Aleksandr Lukašenko prohlásil, že jeho země nikdy nezažila lepší časy než nyní. Ve své řeči porovnal éru po rozpadu SSSR s aktuální situací. Upozornila na projev Ukrajinska pravda s odkazem na běloruskou agenturou BelTa.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy