Prezident Zeman oslaví 75. narozeniny, jako dárek dostane nový služební vůz

Prezident Miloš Zeman převezme v sobotu od automobilky Škoda Auto nový služební vůz. Předání auta se uskuteční v Lánech v den prezidentových 75. narozenin. Zeman minulý týden uvedl, že v Lánech hodlá rovněž oslavit své jubileum, plánuje malou soukromou oslavu.

Zeman převezme vůz Škoda Superb v letošní modernizované verzi ve 14:00, uvedl Pražský hrad na svých internetových stránkách. 

Prezident republiky Miloš Zeman převezme v sobotu dne 28. září 2019 ve 14.00 hodin na zámku v Lánech od zástupců společnosti Škoda Auto a.s. nový vůz Škoda Superb v modernizované verzi 2019: https://t.co/6beASn7omu

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) September 27, 2019

V Lánech hodlá prezident také oslavit své 75. narozeniny. Minulý týden v rozhovoru pro server Blesk.cz řekl, že se sejde s deseti až 15 přáteli a nechají si udělat zabíjačku.

Podotkl také, že za nejlepší dárek by považoval historické knihy.

Související

Miloš Zeman

Zeman se po letech soudních tahanic omluvil Šarapatkovi

Exprezident Miloš Zeman se po letech soudních tahanic konečně omluvil bývalému poradci Zdeňku Šarapatkovi. Podřídil se tak poslednímu rozhodnutí Nejvyššího soudu, u kterého před několika týdny neuspěl s dovoláním. 

Více souvisejících

Miloš Zeman prezident čr Škoda Praha

Aktuálně se děje

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Feri míří na tři roky do vězení, rozhodl odvolací soud

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy