IGNUM kupuje STABLE.cz

IGNUM, přední česká hostingová společnost, se spojuje s jabloneckou firmou Stable.cz s.r.o.. Jedná se o další z kroků, které zamíchají s kartami na středoevropském hostingovém trhu. Společnost IGNUM, která nově spadá pod slovenskou WY Group, tím rozšiřuje svůj akční rádius v České republice.

Společnost IGNUM koupila hostingovou firmu Stable.cz s.r.o. z Jablonce nad Nisou, se záměrem dále rozšířit a zkvalitnit nabídku svých hostingových služeb. Akvizici předcházelo spojení sil IGNUM se slovenskou firmou Webglobe-Yegon. Obě společnosti nyní spadají pod skupinu WY Group a rozšiřuje se tím jejich působnost v regionu.

“Společnost Stable.cz jsme si vybrali, protože se jedná o zdravou a dlouhodobě úspěšnou firmu na poli webhostingových a serverových služeb. Stane se tak cennou součástí nově budované skupiny,” komentuje postup IGNUM její výkonný ředitel, Jaroslav Štětina.

Společnost Stable.cz s.r.o. se tak stává další hostingovou akvizicí skupiny WY Group, za níž stojí investiční fond Sandberg Capital. Složení stávajícího týmu Stable.cz se nemění, nadále se bude zaměřovat na poskytování služeb v oblasti webhostingu a správy serverů pro projekty svých zákazníků. Vedení Stable.cz se ujme Petr Šmída, který po 11 let stál v čele hostingové společnosti ACTIVE 24.

“Nepřicházíme s plánem nic zásadního měnit. Naopak, naším cílem je dál posilovat pozici, kterou si Stable.cz vybudoval, zejména mezi náročnými serverovými zákazníky, a využít možností, které nám spojení předních hostingových firem ve WY Group poskytuje, abychom společně nabízeli stávajícím i novým zákazníkům modernější a kvalitnější služby,” upřesňuje Petr Šmída, nastávající ředitel Stable.cz.

Související

IGNUM

IGNUM se stává součástí slovenské WY Group

Významná česká značka na poli webhostingu a domén, společnost IGNUM, mění majitele. Stává se jím slovenská společnost WY Group. Akvizice proběhla tento týden, jejím cílem je zamíchat karty na středoevropském hostingovém trhu.

Více souvisejících

IGNUM

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na většině území na jednu noc odezní. Výstraha ale platí dál

Mrazivé počasí během nadcházející noci na většině území odezní, ale pro jeden kraj zůstává v platnosti výstraha před mrazem ve vegetačním období. Vyplývá to z informací Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy