3 tipy na nejznámější sázkové kanceláře u nás

Kurzové sázky doslova hýbu světem. Není divu, vidina samotné výhry je u mnohých hráčů poměrně reálná, navíc jde o zábavu, která určitě stojí za to. Volit je možné hned z několika zprostředkovatelů kurzových sázek. Právě proto se na 3 nejznámější podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. (PR článek)

Solidní vstupní bonus u Tipsportu

Jednou z nejznámějších sázkových kanceláří v České republice je společnost Tipsport. Nabízí spousty sázkových příležitostí a vyznačuje se především solidním vstupním bonusem ve výši 500 korun. Bonu za samotný vklad se může vyšplhat až na velmi solidních 50 000 korun. Samozřejmostí je i velmi propracovaná mobilní aplikace fungující jak na systému Android, tak i na Apple platformě iOS. Na rozdíl od některých jiných sázkových kanceláří se můžete u Tipsportu dívat na živé přenosy. A maximální výhra na jeden tiket? Až neuvěřitelných 10 000 000 korun.

Vsaďte si u společnosti Synottip

Výbornou volbou pro uzavírání online sázek je také společnost Synot Tip. Vyznačuje se vstupním bonusem v solidní výši 500 korun, který získáte po dokončení registrace. Co se týká bonusu za vklad, tak ten je stanoven v maximu na 10 000 korun. Účet si přitom budete moci ověřit jak v bance, tak na některé z poboček společnosti. Minimální vklad před sázením činí 100 korun. Samotná sázka v minimu 10 korun.

Sázky u Fortuny

Opomenout nelze ani jednu z nejznámějších sázkových kanceláří u nás, a to společnost Fortuna. Ta nabízí za sázku ve výši 200 korun získání 600 korun. Jinak je vynikající i 100% bonus na první vklad, a to až do 3000 korun. Za ověření totožnosti získáte extra bonus ve výši 400 korun. Využít lze pochopitelně i přehledného online prostředí či aplikace určené pro Android a iOS. Sázkových příležitostí je u Fortuny spousta a nudit se určitě nebudete.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Související

Lidé volí v prezidentských volbách.

Sázkové kanceláří hlásí rekord. Češi prosázeli ve volbách prezidenta přes půl miliardy

Lidé vsadili na výsledek prezidentských voleb více než půl miliardy korun. Objem sázek byl rekordní, výrazně překonal předchozí prezidentské volby v roce 2018, kdy dosáhl 285 milionů korun. Podle sázkových kanceláří byl zájem srovnatelný s velkými sportovními událostmi. U Fortuny převažovaly sázky na vítěze voleb Petra Pavla, u Chance na jeho soupeře Andreje Babiše (ANO), který sám ve čtvrtek na twitteru vyzval, aby si na něj lidé vsadili ve výhodném kurzu.

Více souvisejících

sázení pr článek

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 21 minutami

před 31 minutami

před 51 minutami

Vlivná Kim Jo-čong, sestra diktátora na archivních snímcích.

Sestra vůdce KLDR hrozí: Vybudujeme ohromnou vojenskou sílu

Severní Korea hodlá pokračovat v budování "ohromující a nejsilnější vojenské síly" na ochranu své suverenity a míru v regionu, prohlásila Kim Jo-džong, která je vlivná sestra severokorejského vůdce Kim Čong-una, jak informoval ve středu server The Korea Times s odkazem na tamní tiskovou agenturu KCNA.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico definitivně zatočil s RTVS. Stanice se přejmenuje a bude povinně vysílat hymnu

Vláda slovenského premiéra Roberta Fica (Smer-SD) ve středu schválila kritizované změny fungování veřejnoprávních médií. Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) se má změnit na Slovenskou televizi a Rozhlas (STVR), jejíhož ředitele bude volit devítičlenná rada se čtyřmi nominanty ministerstva kultury. Slovenská vláda dnes schválila příslušný návrh zákona, uvedla agentura TASR.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

Dezinformátor Zítko se hledá. Policie vyhlásila pátrání

V středu 19. dubna se Pavel Zítko, obviněný z trestného činu šíření poplašné zprávy, nedostavil k okresnímu soudu v Chomutově. Proto se dnes objevil v pátrání Policie České republiky.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy