Komerční sdělení

Související články:

Muži, ilustrační foto

Dokonalé dárky pro muže: Vsaďte na praktické kousky, které se dají každodenně využít

PR článek (Toto je reklamní sdělení. EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah). Slaví letos váš partner, otec, syn, bratr nebo jiný blízký muž životní jubileum? Určitě mu chcete koupit nějaký dárek, který si bude pamatovat, ale také jej bude moci využít ve svém každodenním životě. Muži totiž nejsou zrovna příznivci darů, které jen někde bez užitku leží – preferují, pokud mají smysl a dají se využít. Jenže co jim koupit? To je těžká otázka – to, co potřebují, si většinou zajistí sami, a ten zbytek už pro ně není příliš zajímavý. Každého muže ale můžete něčím překvapit. My vám poradíme, jak na to.
Dovolená, ilustrační foto

Udělejte něco pro svůj vztah a vyrazte na dovolenou bez dětí! Odpočinete si vy i vaše ratolesti

PR článek (Toto je reklamní sdělení. EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah). Mnoho rodin tráví veškerý čas pouze společně se svými ratolestmi. Pokud si berou hlídání, tak jen za situace, kdy musí rodiče k lékaři nebo vyřídit nějaké naléhavé záležitosti. Neexistuje ale, aby si rodiče vyrazili třeba na dovolenou bez dětí. Ale proč ne? Je na tom snad něco špatného? Naopak – aby rodina dobře fungovala, musí mít pevný a láskyplný vztah především rodiče. A to se dělá dost obtížně ve chvíli, kdy jsou pořád oba zaměstnaní dětmi. Letos tedy vyrazte na dovolenou sami a oživte svůj vztah.
tyrkysové converse tenisky

Jak poznat fake Conversky?

KOMERČNÍ ČLÁNEK (Toto je reklamní sdělení. EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah).
Eurozpravy.cz

Česká rodinná společnost SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ vstupuje na globální trh s inovativními patentovanými technologickými novinkami

Společnost SIKO po třiceti letech své existence vstupuje s inovativními patentovanými technologickými novinkami na světový trh. Firma investovala 150 milionů korun do společnosti Swiss Aqua Technologies, a rozšířila tak své portfolio o patentované vynálezy s ekologickou přidanou hodnotou, které jsou dostupné již ve 46 zemích světa. Inovativní výrobky z nového portfolia pomáhají ušetřit jak peníze tak velké množství vody. SIKO se chystá revoluční technologie vystavovat také na EXPO 2020 v Dubaji.
Eurozpravy.cz

Zájem o hypotéky je stále rekordní!

KOMERČNÍ ČLÁNEK (Toto je reklamní sdělení. EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah) - Ani tvrdý lockdown, který máme za sebou, nezbrzdil zájem o hypotéky. V prvním čtvrtletí roku si Češi u bank sjednali hypotéky za skoro 100 miliard korun a pracovníci bank tak čelili náporu žadatelů o novou hypotéku.
Eurozpravy.cz

Moderní technologická řešení a bezpečnost jako samozřejmost úspěšné firmy

PR ČLÁNEK - Každá úspěšná firma, která pracuje ve výrobním průmyslovém odvětví, má založenu svou budoucnost na kvalitních inovacích. Je důležité investovat do stávajícího provozu, aby bylo možné navázat na dosavadní úspěchy a nadále rozšiřovat svou působnost. To vše vede k tomu, že je možné oslovit nové zákazníky na dalších trzích a díky inovovanému vybavení zajistit kvalitu svých výrobků a poskytovaných služeb. Kromě toho je potřeba dbát také na kvalitní pracovní podmínky pro zaměstnance, což by měla být dnes absolutní samozřejmost v každém moderním podniku.
Eurozpravy.cz

Předejděte zklamání ze zakalené nebo zelené vody!

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - S rostoucí teplotou za oknem se blíží moment, kdy se rozhodneme napustit zahradní bazén a odzimovat jezírko. Jak postupovat, najdete mimo jiné zdroje v katalogu Vodnář pro bazénovou chemii a jezírka zde https://www.bazenovachemie.cz/katalog-bazeny/ a zde https://www.jezirka-vodnar.cz/katalog-jezirka/ .
Srovnejte si rodinný rozpočet – 3 tipy, jak na to

Srovnejte si rodinný rozpočet – 3 tipy, jak na to

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - Zejména v době krize je potřeba každou korunu utrácet s rozmyslem. Pokud i vaše peněženka vypadá před výplatou žalostně prázdně nebo si chcete našetřit třeba na dovolenou „po covidu“, budou se vám hodit naše rady.
Půjčky bez registru a bez doložení příjmů již neexistují

Půjčky bez registru a bez doložení příjmů již neexistují

PR článek - Je to již delší dobu, co nemohou finanční instituce půjčit úplně každému. V uplynulých letech totiž došlo ke zpřísnění podmínek pro poskytování půjček, aby byla ochráněna skupina lidí, kteří si půjčují, i když nemají na splátky. Díky tomu se také podařilo snížit počet lidí, kteří upadli do dluhové spirály a začali vytloukat klín klínem. Toto už dnes vlastně není možné, protože úvěrová společnost vám nemůže půjčit, pokud už máte nějaký škraloup.
Péče o trávu

Život na zahradě podle vašich představ? Nesmí chybět pergola, zahradní nábytek ani bazén

PR článek - Jestliže jste se právě rozhodli, že musíte něco udělat se svým zahradním posezením, tak je tady pro vás právě náš článek. Aby zahrada byla ideálním místem pro trávení volného času, lidé se zde často snaží vytvořit propojení mezi interiérem domu a exteriérem. Je to v současné době velmi populární, protože přece jen, pokud máme zahradu, chceme na ní trávit co nejvíce času, abychom byli venku na čerstvém vzduchu. Přitom chceme mít ale na dosah také zázemí domu.
Apostila a superlegalizace: Co to je a k čemu slouží

Apostila a superlegalizace: Co to je a k čemu slouží

PR článek - Při komunikaci se zahraničními subjekty musíte mít velice často k dispozici listiny, jejichž pravost je ověřená. Zatímco v tuzemsku postačí většinou soudní ověření, za hranicemi je to jiné. Co je to apostila?
Jak rychle vytvořit kvalitní životopis?

Jak rychle vytvořit kvalitní životopis?

PR článek - Běžná praxe, když hledáte nové zaměstnání, je, že si prohlížíte nabídku pracovních pozic na inzertním portále. Je to jednoduché, protože si můžete přesně vyfiltrovat to, o co máte zájem. Jak rychle vytvořit životopis, abyste mohli odpovědět mezi prvními?
Na co si dát pozor, když chcete vyzkoušet online automaty

Na co si dát pozor, když chcete vyzkoušet online automaty

PR článek - Výherní automaty mohou být skvělým a nenáročným relaxem. Pokud byste si je chtěli vyzkoušet, tak nejjednodušší to pro vás bude online. Jen po několika kliknutích můžete začít hrát a ani přitom nemusíte opouštět váš obývák. Ještě než se pustíte do hraní, tak se nicméně podívejte na následující tři tipy, které vám pomůžou se ve světě online zábavy zorientovat. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Nákupy z Číny: Skončí levné nakupování kvůli DPH?

Nákupy z Číny: Skončí levné nakupování kvůli DPH?

PR článek - Když si zejména mladí lidé chtějí udělat radost, jdou nakupovat na internet, a to konkrétně do některého z obchodů, který nabízí zboží z Číny. Dá se říct, že ve většině eshopů najdeme sortiment pocházející z nejlidnatější země světa. Najdou se ale mnohé, které prodávají opravdu levný sortiment, který je možné označit výrazem cetky. Jde zkrátka o věci, jež hezky vypadají, jsou možná funkční, nicméně kvalitou se nemohou klasickému sortimentu z eshopů vyrovnat. Proč lidé takovéto zboží kupují? O jaký sortiment se nejčastěji jedná? Dojde ke konci levného nakupování z Číny v letošním roce? Přesně toto jsou otázky, které se k těmto typům nákupu nejčastěji vztahují. My na ně odpovíme v následujících řádcích.
Nástup dětí do škol aneb jak podpořit jejich imunitu

Nástup dětí do škol aneb jak podpořit jejich imunitu

PR článek - Děti se konečně vrátily zpět do lavic. I když jim kolektiv mezi spolužáky svědčí, je to místo, kde na ně číhá spousta bakterií a virů, které dokážou pořádně zasáhnout dětský imunitní systém. A nejenom to, na zdraví našich dětí má také vliv počasí, zejména to chladné a sychravé. Abyste svému dítěti imunitu posílili, představíme vám pár tipů.
Lidé

Dětské hodinky s GPS jsou nenápadným a originálním hlídačem

PR článek - Obejdete se i bez telefonátů nebo nepříjemných večerních rozhovorů. Můžete totiž přesně vědět, kde vaše děti jsou, aniž by se jim jejich kamarádi posmívali, že je až příliš kontrolujete. Mobilní telefon může zůstat v kapse, teď nastává éra pro chytré hodinky – respektive jejich dětskou verzi, která umožní například i fotografovat. A především je velmi lehká, takže ji děti ani nebudou cítit na ruce. Celý den vám tak může dávat odpovídající zpětnou vazbu.
Xbox

Žhavé novinky a tipy pro všechny Geeky

PR článek - Chcete si udělat přehled o tom, co se v poslední době událo na trhu nového? Jak jsou na tom nejnovější konzole? Co očekávat od novinky studia CD Projekt Red nebo co si pohlídat na poli grafických pecek? Zjistěte to s našimi tipy.

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 25 minutami

Vladimir Putin

Putin konečně řekl pravdu. Rusko by proti NATO nemělo velkou šanci

Souhlasit se slovy ruského prezidenta Vladimira Putina se dá jen zřídka. Platí to především v posledních letech, kdy jeho vnitřní politika dramaticky prohlubuje autoritářství a stále více spoléhá na represivní nástroje, zatímco politika zahraniční přerostla v otevřenou vojenskou agresi vůči sousednímu státu a ignorování mezinárodních smluv, kterých je Moskva signatářem. Ve světle tradičního chvástání nad silou Ruska a jeho armády pak včerejší Putinův výrok, že Rusko je ve srovnání se Západem víceméně vojenským trpaslíkem, a proto válka s NATO nedává z jeho pohledu smysl, působí jako výjimečný záblesk smyslu pro realitu.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 8 hodinami

Změna času ovlivní i noční vlaky. České dráhy upozorňují na zpoždění

Letošní čtyřdenní velikonoční volno bude o hodinu kratší, než by mohlo být. Důvodem je změna času, kdy v noci ze soboty 30. na neděli 31. března začne platit letní čas. České dráhy upozornily cestující, že noční vlaky tak naberou šedesátiminutové zpoždění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy