Komerční sdělení

Související články:

káva Ebenica

Příběh kávy Ebenica: Radost z dobrodružství a skvělé chuti

PR článek - Milujete kávu? Pak určitě víte, že pro skvělou a čerstvou rozhodně nepůjdete do supermarketu. Stejně tak jako kvalitní víno jdete hledat k vinaři a dobré pivo zase do lokálního pivovaru, podobně i kvalitní kávu budete spíše hledat v místní pražírně.
Voda, ilustrační fotografie

Co se starou chatou? Rekonstrukce je vždy dobrý nápad, stačí vědět, jak na to

PR článek - Možná jste zdědili starou chatu někde v zahrádkářské kolonii a ta tam nyní leží ladem a pomalu se rozpadá. Takové dědictví nikdy příliš radosti neudělá, protože je to hlavně zodpovědnost, která se dost těžko zpeněžuje. V každém případě se ale nevyplatí čekat, až se stavba sama rozpadne, daleko lépe uděláte, když ji opravíte. A pak už se můžete sami rozhodnout – necháte si ji nebo ji nyní za pěkné peníze prodáte?
Cleany.cz prádelna a čistírna 21. století

Cleany.cz prádelna a čistírna 21. století

PR článek - On-line čistírna a prádelna Cleany.cz mění zaběhlé pořádky a učí Čechy využívat profesionální služby v oblasti čištění bytového textilu a praní prádla. Už druhým rokem si mohou obyvatelé Prahy, Ostravy, Brna a nově i Plzně a okolí objednat praní oblečení on-line. Jak celá služba funguje, prozradil spoluzakladatel a CEO Cleany.cz Hanuš Zvolský.
Ilustrační foto

Důkladná příprava na dovolenou autem se vyplatí. Na co vše myslet?

Vydáváte se na dovolenou po vlastní ose? Nikdy nepodceňujte důležitost kvalitní přípravy, která do značné míry ovlivňuje, jak takovou dovolenou strávíte. Nikdo nechce absolvovat dovolenou v neustálém stresu, a tak se vyplatí si dopředu řadu věcí promyslet, abyste následně nemuseli improvizovat. Opravdu to dokáže zachránit leckterou situaci. Abyste si tedy užili takovou poklidnou dovolenou, pojďme se nyní podívat na to, na co se zaměřit. (PR článek)
Školství, ilustrační foto

Toužíte po úspěchu? To důležité pro život i start podnikání

Kdo by netoužil v životě po úspěchu. Toho lze dosáhnout mnoha způsoby, kdy každý na to můžeme najít jiný recept. Faktem však zůstává, že úspěch nemůžete od někoho okopírovat. Musíte si jej sami zasloužit svou vlastní prací a pílí. Již řada lidí před vámi se pokoušela někoho napodobit, takové snažení však většinou končí krachem. Vy byste na to měli jít rozhodně jinak, a to svou vlastní cestou. Existují ale způsoby, jak si můžete tu správnou cestičku prošlapat o něco snadněji. (PR článek)
trampolíny

Svět trampolín: Co všechno promyslet před pořízením nové

PR článek - Víte, čím se dnes vyznačuje většina zahrad rodinných domů? S malou trochou nadsázky lze říct, že přítomností trampolíny. Tento cvičební nástroj si v posledních letech našel cestu do mnohých domácností a není se vůbec čemu divit. Skákání je jednak neskutečně zábavné a jednak také uděláte něco pro sebe. Kombinace těchto dvou zmíněných aspektů je naprosto optimální. Pořízení si konkrétního modelu ovšem není nijak jednoduché. Dbát byste měli na spousty různých důležitých kritérií. O jaké aspekty se jedná? Na to se zaměříme v následujících řádcích.
Úrokové sazby padají, vybírejte však v nabídkách půjček opatrně

Úrokové sazby padají, vybírejte však v nabídkách půjček opatrně

PR článek - Ekonomická krize, která se blíží v závěsu za pandemií nového typu koronaviru, začíná postupně dostávat jasnější obrysy a vláda se snaží její účinky co nejvíce zbrzdit. Kromě stimulačních balíčků či odpouštění daňových povinností se nyní do popředí dostává také Česká národní banka, která několikrát po sobě snížila úrokové sazby a umožnila tak bankám nabízet výhodnější úvěry. Mohou tyto kroky výrazně ovlivnit poptávku po úvěrech ze strany běžných občanů, když zároveň dochází ke snižování platů či znehodnocování úspor inflací? Podívejme se na celou situaci zblízka z pohledu klientů.
Jak současná krize ovlivnila úvěrový trh: vyplatí se nyní sjednávat půjčku?

Jak současná krize ovlivnila úvěrový trh: vyplatí se nyní sjednávat půjčku?

PR článek - Jednotlivé způsoby, jakými uplynulá krize ovlivnila životy každého z nás, vám nejspíš nemusíme připomínat. Chod naší společnosti se na dva měsíce prakticky zastavil, což nemělo efekt pouze na jednotlivce, ale na i ekonomiku jako takovou. Chování lidí a jejich návyky totiž neovlivní pouze jeden podnik, ale následně další a další, až nakonec strádají i ty největší velkoobchody.
Sedmero rad, jak nenaletět energetickým šmejdům

Sedmero rad, jak nenaletět energetickým šmejdům

PR článek - I přestože by se mohlo zdát, že šmejdů je jednou pro vždy konec, s těmi energetickými se lze stále v hojném počtu setkat. Obchází byty a domy na vesnicích i v malých a velkých městech, mnohdy je ani zákaz podomního prodeje nezastaví. Jak se bránit proti energetickým šmejdům a nenaletět jejich praktikám?
Podnikatelé, ilustrační foto

Chcete být opravdu dobrými finančními poradci? Vyzkoušejte zcela nový způsob!

PR článek - Finanční poradenství je velice náročný obor. Je to zejména z toho důvodu, že finančních poradců existuje obrovské množství. Také zdaleka ne každý finanční poradce je kvalitní, a to se odráží na pověsti finančního poradenství jako takového. Máte však vyšší cíle? Pokud se chcete stát skutečně kvalitními finančními poradci, je potřeba na to jít jinak, než to dělá většina. V našem článku si o této možnosti řekneme něco více.
3 tipy na nejznámější sázkové kanceláře u nás

3 tipy na nejznámější sázkové kanceláře u nás

Kurzové sázky doslova hýbu světem. Není divu, vidina samotné výhry je u mnohých hráčů poměrně reálná, navíc jde o zábavu, která určitě stojí za to. Volit je možné hned z několika zprostředkovatelů kurzových sázek. Právě proto se na 3 nejznámější podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. (PR článek)
Proč jsou tak oblíbené půjčky ihned na účet?

Proč jsou tak oblíbené půjčky ihned na účet?

Potřebujete aktuně půjčit peníze na nenadálý výdaj a nevíte, na koho se obrátit? V tom případě vám jistě přijde vhod krátkodobá nebankovní půjčka, kterou vám instituce připíše na účet ještě tentýž den. Disponovat tak s penězi můžete okamžitě, a to dle libosti. (PR článek)
dárky

Máte doma sportovce? Poradíme s dárky!

Vánoce se kvapem blíží, nákupní horečka pomalu vrcholí a dárky začínají zabírat místo ve skříni. Čím ovšem potěšit nadšeného sportovce, který nemá čas obrážet fitness centra? Máte hned dva skvělé typy. (PR článek)
CZK

Loterijní zákon před dvěma lety změnil kurzové sázení! Jak?

Kurzové sázení patří mezi nejoblíbenější činnosti, jimž se ve volném čase věnují především sportovní fanoušci. Není se čemu divit, vždyť adrenalin, když vložíte určitou finanční sumu na svého favorita, je prakticky nenahraditelný. Jen je třeba sázet s rozumem a u spolehlivých společností. První alternativu lze ovlivnit jen velmi složitě, jelikož každý má své hranice a ví, kolik si může dovolit prohrát. V druhém případě tomu tak ale není. Přítomnost sázkových kanceláří nabízejících tuto zábavu může regulovat stát, který tak poměrně efektivně učinil naposledy v roce 2017. Od 1. ledna tohoto roku totiž začal platit nový loterijní zákon. Právě on dokonale změnil sázení v online podobě. K jakým změnám došlo? Na to se podíváme právě v tomto článku. (PR článek)
Ilustrační foto

Zařizování interiéru vám může dát pořádně zabrat. Na co všechno se vyplatí myslet?

Zařídit si pěkný a stylový interiér znamená sladit spoustu věcí a neopomenout spoustu detailů. Jedině tak si zařídíte dům přesně podle vašich představ. Největší pozornost určitě věnujeme místnostem, kde trávíme obecně nejvíce času. Bývají to zpravidla obývací pokoje, ale samozřejmě také ložnice, kde zase potřebujeme klid a maximální komfort pro spánek. Pojďme se nyní společně podívat na to, na které prvky byste při zařizování takových interiérů rozhodně neměli zapomínat. (PR článek)

Aktuálně se děje

před 26 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

FK Dukla Praha

Rada se na lavičce Dukly může objevovat ještě minimálně tři týdny. Osmiměsíční trest je nepravomocný

Hojně diskutovaný rekordní trest za rasismus pro trenéra fotbalové pražské Dukly není definitivní, protože odvolací komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) si vyžádala od disciplinární komise písemné odůvodnění toho, proč právě k tomuto trestu přistoupila. Protože se o Radově případu bude jednat až za tři týdny, do té doby se bude moct Petr Rada nadále objevovat na lavičce během druholigových zápasů.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Vladimir Putin

Putin konečně řekl pravdu. Rusko by proti NATO nemělo velkou šanci

Souhlasit se slovy ruského prezidenta Vladimira Putina se dá jen zřídka. Platí to především v posledních letech, kdy jeho vnitřní politika dramaticky prohlubuje autoritářství a stále více spoléhá na represivní nástroje, zatímco politika zahraniční přerostla v otevřenou vojenskou agresi vůči sousednímu státu a ignorování mezinárodních smluv, kterých je Moskva signatářem. Ve světle tradičního chvástání nad silou Ruska a jeho armády pak včerejší Putinův výrok, že Rusko je ve srovnání se Západem víceméně vojenským trpaslíkem, a proto válka s NATO nedává z jeho pohledu smysl, působí jako výjimečný záblesk smyslu pro realitu.

před 2 hodinami

Hokej, ilustrační fotografie.

Hokejisty Karlových Varů budou trénovat zlatí hoši z přelomu tisíciletí Patera a Moravec

Krátce po nedávném vyřazení Karlových Varů z předkola letošního extraligového play-off, v němž nestačily na České Budějovice, se potvrdila jména nových trenérů. Dosavadního kouče Energetiků Václava Eismanna, jenž působil na tamní lavičce od února, nahradí olympijský vítěz z Nagana Pavel Patera. Jeho asistentem pak bude další olympijský vítěz z roku 1998 a taktéž mistr světa z roku 2001 David Moravec. Dvouletou smlouvu s karlovarským klubovým vedením podepsal kromě nich i nový trenér brankářů Lukáš Mensator.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Naše vojáky na Ukrajině nechceme, řekli rozhodně Poláci. Jednotky NATO taky ne

Více než 70 procent Poláků neschvaluje vyslání svých vojáků ani vojáků Severoatlantické aliance na Ukrajinu. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu veřejného mínění, který provedl institut IBRIS pro polský deník Rzeczpospolita.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy