Dokonalý dárek k promoci? Z těchto tipů si vyberete i vy

Komerční sdělení (EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah).

Závěr studia je pro každého velmi náročným obdobím. Předchází mu několik důležitých zkoušek, poté samotné vypracování bakalářské práce a samozřejmě státnice. To všechno zahrnuje skutečně velké množství práce, která se sama neudělá a měla by být náležitě odměněna.

Už během studia a psaní je možné studenta či studentku podporovat a odměňovat. Radost jim určit udělá dobré jídlo, rozptýlení ve formě pozvání na kávu, ale i zcela praktické dárky. Můžete jim například pořídit tonery HP, dostatek papíru, novou propisku nebo třeba lampičku, aby se jim i v noci dobře studovalo. Tím vším dáte najevo, že na něj myslíte a podporujete jej. A když pak konečně přijdou úspěšné státnice, sluší se to řádně oslavit. Čím uděláte oslavenci největší radost?

Ženy vždycky potěší šperk

Asi každá žena ráda dostává šperky. A nezáleží na tom, že jich má už hodně – každý další udělá stejně velkou radost. Pokud se tedy jedná o dívku, je dobrým nápadem ji obdarovat diamantovým šperkem. Nejde jen o jeho hodnotu a vzhled, ale také o to, že jde o jakousi hmotnou vzpomínku, kterou si může do budoucna připomínat svůj úspěch. Vhodnou volbou je jemný řetízek, náušnice nebo třeba náramek.

Výlet a odpočinek

Je jasné, že po státnících má člověk chuť hodit všechny knihy za hlavu a vyrazit si někam do přírody pořádně odpočinout. Skvělým nápadem tedy může být třeba víkendový pobyt na nějakém hezkém místě. Vhodnou volbou může být navštívit hotel Chopok v krásné oblasti Liptov na Slovensku, kde se dá odpočívat ve wellness, ale také si užít krásy přírody a trochu si dát do těla při výšlapech po okolí.

Hodinky

Podobně jako ženy potěší šperky, u mužů to mohou být kvalitní hodinky. Složení závěrečných zkoušek určitě vyžaduje řádné ocenění, a právě hodinky mohou být dobrou volbou nejen pro pány, ale třeba i pro praktičtěji založené ženy. Volit můžete mezi klasickými analogovými hodinkami, které jsou elegantní a nadčasové, nebo zvolit moderní digitální design, který ocení zejména sportovci. Netradičním dárkem mohou být i aktuálně velmi populární chytré hodinky, jež nabízí mnoho šikovných funkcí.

Projížďka v rychlém voze

Nejen pánům, ale koneckonců i adrenalinově laděným dámám může tenhle netradiční zážitek udělat velkou radost. Po měsících pilného studia konečně přichází čas na zábavu. Jízda ve sportovním voze je rozhodně něčím, na co se jen tak nezapomíná. Dopřejte úspěšnému studentovi adrenalinový zážitek, který mu pomůže se konečně uvolnit a nechat se zaplavit euforií.

Výbava do auta

Muži milují svá auta a rádi je různě vylepšují. Své první auto si pamatujte většina z nás, a právě okolo promoce je možná čas dopřát mu nějaké vylepšení. Pokud se tedy v této oblasti trochu orientujete, můžete oslavenci darovat něco, co mu jeho vůz zkrášlí nebo zefektivní jeho využití. Co by to mohlo být? Klidně nové stěrače, poukaz na mytí vozu nebo třeba koupit zimní clonu do masky či přispět na nové pneumatiky.

Něco do domácnosti

Vhodným dárkem pro muže i ženy může být něco, co jim zatím v domácnosti chybí a mohlo by jim to odpočinek zpříjemnit. Pokud jsou například milovníky dobré kávy, není nic snazšího než koupit nový kávovar. Na takovou větší investici se klidně můžete složit s přáteli nebo rodinou a potěšit tímto netradičním dárkem. Dobré kafíčko je určitě něco, co potřebuje nejen každý student, ale také všichni, kdo brzy vstoupí do pracovního procesu a budou si chtít po náročném dni oddechnout.

Nejdůležitější je vybírat dárek k promoci podle toho, jak obdarovaného znáte. Nejlépe tušíte, co by jej mohlo potěšit. Nejde o cenu, ale především o nápaditost a také vyjádření podpory a uznání při zvládnutí takhle důležitého životního kroku.

Související

Ilustrační foto

Dovolená se blíží. Kde na ni vzít, když nejsou peníze?

Letní sezóna se blíží a s ní se zvyšuje i touha po odpočinku a dobrodružství. Mnoho lidí si ale dovolenou nemůže kvůli nedostatku financí dovolit. Naštěstí existuje hodně možností, jak si užít volno naplno i s nízkým rozpočtem a jak nemilou situaci vyřešit.
Ilustrační foto

4 podivuhodné evropské stavby, které v průvodcích nenajdete

Turistické brožury a příručky jsou skvělými pomocníky, když jste v novém městě poprvé. Pokud se ale na místo vracíte opakovaně, často Vám již novou inspiraci pro zajímavou procházku nenabídnou. Pojďme se společně podívat na místa neprávem opomíjená.

Více souvisejících

pr článek dárky

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

včera

Papežův zákon

RECENZE: Papežův zákon o prohnilé církvi stojí i padá na velikášském akademismu

Poté, co byl u nás snímek Papežův zákon uveden v rámci nesoutěžní sekce karlovarského festivalu, se dostává i do široké distribuce. Italský film se noří do temné historie církve a skrze příběh na základě skutečných událostí reflektuje krutost lidské manipulace, společenskou rozštěpenost i individuální osudy na pozadí velkých dějin.

včera

včera

Michal Koudelka

Vláda chce urychlit výstavbu OZE, prezidentovi navrhla povýšení šéfa BIS Koudelky.

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle než rok. K dosažení tohoto cíle má přispět vymezení tzv. akceleračních zón určených pro jejich výstavbu podle pravidel, která schválila vláda na středečním jednání. Navrhla také povýšení šéfa BIS Michala Koudelky do hodnosti generálmajora. 

včera

včera

Charles Leclerc

Stáj Scuderia Ferrari mění název + FOTO

Neuvěřitelné se stává skutečností. Ferrari je jediným týmem, který nepřetržitě závodí v přední motoristické disciplíně od založení formule 1 v roce 1950. Žádný tým nezastává takovou tradici jako Scuderia. Tradice – kterou nyní Italové (částečně) boří.

včera

včera

Petr Rada, trenér

Radovi se snížil trest za rasismus z osmi na tři měsíce. I tak je ale trenér pražské Dukly zklamaný

Původně vyslovený trest ze strany disciplinární komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) pro kouče druholigové pražské Dukly Petra Rady za rasistickou urážku vůči již bývalému kouči Brna Tomáši Poláchovi vyvolal velké debaty ve veřejném prostoru. Byl totiž rekordní, konkrétně osmiměsíční. Po verdiktu odvolací komise se ale bude moci pětašedesátiletý kouč vrátit na lavičku již po třech měsících. Zkrácení trestu i pro Duklu znamená, že se bude muset obejít bez Rady až do konce právě probíhající sezóny, jelikož zákaz činnosti mu nově vyprší až začátkem sezóny příští.

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Krycí jméno ukrajinského vojáka „Niemachny“.

V ruském zajetí: Psi žijí lépe. Ztratil jsem jakoukoli naději a vůli žít

Ukrajinský voják přezdívaný „Niemachny“, který strávil 13 měsíců v ruském zajetí, promluvil o tom, co všechno prožil, když padl do zajetí po bojích o Azovstal v Mariupolu. „V kasárnách nás bylo hodně. Byla tam dvě patra a asi půl stovky plus-minus lidí. Spali jsme vlastně na sobě, na podlaze,“ vzpomíná. A dodává hned na začátku „Rusové se snažili přimět Ukrajince střílet do vlastních zajatců.“

včera

včera

včera

včera

Vzpoura zaměstnanců RTVS: Chceme svobodnou veřejnoprávní instituci

Situace na Slovensku se rychle mění. Zaměstnanci RTVS vydali protestní prohlášení a to krátce po schválení zákona o STVR Ficovou vládou.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy