Fotopasti jsou vynikajícím řešením pro zabezpečení rekreačních nemovitostí

Chata je bezesporu oblíbeným centrem víkendového odpočinku, ale jste si jistí, že víte, co se tu děje i přes týden nebo během zimních měsíců, kdy necháte tuto nemovitost delší dobu nestřeženou? (PR článek)

Jistě, právě v tuto chvíli se může místo pro sezonní rekreaci stát terčem nájezdu vandalů, kteří nemají žádné zábrany, protože vědí, že majitel je někde daleko. Rozbitá okenice, vykradená chata, další škody na pozemku, to vše je denním chlebem řady vyšetřovatelů. Objasněnost případů vloupání ale není příliš vysoká – proč tedy nepřispět průkaznými fotografiemi nebo dokonce videem z místa činu?

Jednoduchá instalace a nepřetržitý provoz i v zimě

Dnešní fotopasti mají celou řadu výhod, poradí si i v terénu a nevadí jim ani opravdu velká zima. Dokáží fungovat i během parných letních dnů, bez přestávek a odpočinku, stačí jim jen pravidelně vyměňovat baterie. Samozřejmě, jde o klasické tužkové, které vydrží v provozu i celé měsíce díky velmi nízkému odběru energie. Menší rozměry jsou také bonusem, protože i na velikosti v tomto ohledu záleží. Malých detektivů si zloději všimnou jen opravdu těžko, pořízený záznam bude proto skutečně na výbornou. Neviditelný přísvit se postará o to, že i během nočních hodin neunikne pozornosti tohoto důmyslného zařízení doslova ani myš…

Blesková odezva spouště, které tak nic neuteče

Stačí jen vložit SD kartu a máte připravenou nástrahu, do které se velmi rychle chytí každý nezvaný host. Fotopast na zloděje pečlivě zabere každý kout vaší zahrady a bude připravená spustit nahrávání klidně i ve dvě ráno. Odezva už za méně než jednu vteřinu, zařízení postačí k fotografování ještě kratší časový úsek – je tedy vyloučené, že by se sledovaný objekt ztratil z dosahu. Naopak, absence klasického blesku znamená, že si ničeho ani nevšimne a bude nerušeně pokračovat dál.

Z široké nabídky fotopastí skladem můžete vybírat na cel-tec.cz

fotopasti pr článek

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy