Móda pro muže – průvodce nejtrendovějšími pánskými kalhotami letošního jara

Komerční sdělení (EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah).

V sezóně jaro a léto 2022 návrháři navrhují, jak vypadat stylově a cítit se pohodlně. Módní domy nabízí osvědčenou kombinaci tmavě modré s bílou, černou a odstíny béžové. Elegantní kalhoty se zářivou mikinou, čepicí s kšiltem a mokasíny jsou moderní kombinací, která dodá styl do ulic města. Sledujte s námi, jaké pánské kalhoty budou módní letos na jaře.

V rytmu rocku

Příznivci pyžamového vzhledu mohou vyzkoušet komplet košile a kalhot z lehce lesklého materiálu, doplněný bílým tričkem, elegantními botami a slunečními brýlemi. Dalším oblíbeným modelem může být nesmrtelný bomber a k němu pánské šortky a úpletové tričko nebo polo triko. Mohlo by se zdát, že pastely jsou vyhrazeny pouze pro kolekce věnované ženám, ale nic nemůže být dále od pravdy. Nejnovější trendy v pánské módě dokazují, že se dokonale hodí k obleku, chino kalhotám nebo polo tričku. Bez ohledu na to, v jakém prvku pánského šatníku se objeví, budou vypadat velmi osobitě, zvláště pokud se zaměříte na zajímavé kontrasty. Takže například volné oblekové kalhoty v duetu s tenkým lehkým svetrem budou perfektní. Tento styling se skvěle hodí na jarní dny, jak do práce, tak na setkání s přáteli.

V letošní sezóně máme co do činění s velkým návratem rockového podnebí, které na jaře a v létě přinese šmrnc do každého pánského šatníku. Inspirace stylizacemi nejslavnějších představitelů rockové scény jsou patrné v kolekcích mnoha předních návrhářů, kteří udávají nejžhavější trendy vysoké módy. V nadcházejících měsících se nebojte porušit obvyklé vzorce a nechte se unést dravým podnebím. Zaměřte se na upnuté obleky v duetu s rozepnutými košilemi a širokými límečky. Výrazně se budou prosazovat i netradiční barevné kombinace a materiály s unikátní texturou, které nelze opomenout.

V hlavní roli džíny

Denim je jednou z těch látek, které nikdy nevyjdou z módy. Přestože prožívá svá lepší i horší období, světoznámí návrháři se k ní každých pár let vracejí a vytvářejí ji jako leitmotiv dámských i pánských kolekcí. Džínové látky v sezóně jaro-léto 2022 hrají jednu z klíčových rolí a staly se inspirací pro mnoho milovníků klasických i ležérních kombinací. Každý módní muž připravující svůj šatník na nadcházející měsíce by se měl zaměřit na takové prvky, jako je například pánská džínová bunda. Jedná se o jakousi klasiku žánru, kterou prosazovaly hvězdy amerického kina z 50. a 60. let, nelze opomenout ani klasické džíny https://answear.cz/k/on/obleceni/dziny, které lze kombinovat jak s oversize mikinou, tak se sportovní bundou. Pokud jde o barevné varianty, na jaře a v létě se vyplatí dát šanci světlým odstínům denimu, které dodají pánským stylizacím méně formální charakter.

Sportovní elegance

Sportovní elegance je na světových molech stále přítomná, ovšem s různou intenzitou. V této sezóně vytváří vážnou konkurenci pro další trendy a některé z nich nechává daleko za sebou. Je věnována mužům, kteří se rádi cítí pohodlně a zároveň vypadají bezvadně a stylově. Nebojte se odvážných kombinací, jako jsou například kšiltovky s mokasíny, elegantní kalhoty v duetu se zářivou mikinou. Tento styl je ideální pro městské ulice. Nechybí mu styl, ale ani volný střih, ve kterém se každý cítí pohodlně. Inspirujte se na answear.cz.

Související

Více souvisejících

pr článek

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 40 minutami

před 55 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Vladimir Putin

Putin promluvil o napadení Česka a Polska

Rusko nemá žádné plány na útok na země NATO a nezaútočí na Polsko, pobaltské státy nebo Českou republiku, ale pokud Západ dodá Ukrajině stíhačky F-16, budou ruskými silami sestřeleny. Podle serveru euractiv.com to prohlásil ruský prezident Vladimir Putin při setkání s ruskými vojenskými piloty.

před 6 hodinami

včera

včera

Vyhořelá katedrála Notre-Dame se otevře návštěvníkům ještě letos, tvrdí Paříž

Pařížská katedrála Notre-Dame, která byla v roce 2019 postižena ničivým požárem, má být opět otevřena pro návštěvníky 8. prosince. Uvedl to Philippe Jost, výkonný ředitel vládní agentury, která dohlíží na rekonstrukci katedrály. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy