Na co si dát pozor, když chcete vyzkoušet online automaty

PR článek - Výherní automaty mohou být skvělým a nenáročným relaxem. Pokud byste si je chtěli vyzkoušet, tak nejjednodušší to pro vás bude online. Jen po několika kliknutích můžete začít hrát a ani přitom nemusíte opouštět váš obývák. Ještě než se pustíte do hraní, tak se nicméně podívejte na následující tři tipy, které vám pomůžou se ve světě online zábavy zorientovat. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte jen v licencovaných online casinech

Před výběrem samotného výherního automatu je tu ještě jeden velice důležitý bod. Hrajte jen v takových casinech, které na základě zákonu o hazardních hrách získaly českou licenci. Jen tak budete mít jistotu, že jsou hry férově nastavené a že se nemusíte bát o vaše případné výhry.

Abyste si mohli zahrát, tak ale samozřejmě není potřeba procházet složité zákony. Licenci v České republice vlastní šest online provozovatelů, které si rychle zapamatujete. Navíc můžete hrát klidně ve všech najednou. O to větší výběr automatů na vás čeká.

Získejte výhodu do hry díky bonusům zdarma za registraci

Vyzkoušení více online casin nemá výhodu jen v širší nabídce her. Rázem získáte i možnost vyzvednout si více bonusů bez vkladu. Díky nim dostanete zadarmo peníze do hry, které se hodí právě do začátku, když si chcete hru nejprve osahat.

Stačí si jen u daného online provozovatele založit účet. To je otázka několika málo minut a vše vyřídíte z pohodlí vašeho domova. K ničemu vás to navíc nezavazuje. Když bonusové peníze prohrajete nebo vás nabízené hry zkrátka nezaujmou, tak vám nic nebrání v tom online casino kdykoli opustit.

Najděte si automaty s tou nejvyšší výherností

Konečně se dostáváme ke hře jako takové. Automaty vás můžou upoutat svým zpracováním a vzhledem, ostatně spoustu z nich je inspirováno třeba slavnými hollywoodskými filmy. V případě, že ale chcete jít po co nejvyšší šanci na výhru, tak byste si měli vybrat automaty s tou nejvyšší návratností. Ta bývá také označována zkratkou RTP (Return To Player) a je udávána v procentech. Ty nejlepší online automaty přitom dosahují až 98% výhernosti.

Jde o dlouhodobý údaj, pro jehož maximální přesnost by bylo potřeba odehrát obrovské množství her. To v praxi samozřejmě nejde, ale i tak je RTP skvělým vodítkem při výběru automatu. Tuto hodnotu vždy najdete na webu v herním plánu daného casina. Samozřejmě se nemusíte ohlížet jen na pravděpodobnost, hraní by vás mělo především bavit. Vyberte si tedy takový automat, který vás chytne a bude pro vás tím pravým nenáročným relaxem.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Související

Ilustrační foto

Dovolená se blíží. Kde na ni vzít, když nejsou peníze?

Letní sezóna se blíží a s ní se zvyšuje i touha po odpočinku a dobrodružství. Mnoho lidí si ale dovolenou nemůže kvůli nedostatku financí dovolit. Naštěstí existuje hodně možností, jak si užít volno naplno i s nízkým rozpočtem a jak nemilou situaci vyřešit.
Ilustrační foto

4 podivuhodné evropské stavby, které v průvodcích nenajdete

Turistické brožury a příručky jsou skvělými pomocníky, když jste v novém městě poprvé. Pokud se ale na místo vracíte opakovaně, často Vám již novou inspiraci pro zajímavou procházku nenabídnou. Pojďme se společně podívat na místa neprávem opomíjená.

Více souvisejících

pr článek hazard

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Putin něco chystá, naznačil Pistorius. Má víc zbraní a munice, než kolik využije na Ukrajině

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy