Poradna

Související články:

CZK

Investice do nemovitostí? Experti poradí začátečníkům i všem ostatním

Brno - Investování do nemovitostí je stále častěji diskutované téma. Na trhu je nespočet investičních produktů od zlata, diamantů, přes podílové fondy, dluhopisy, a podobně. Nicméně, u těchto komodit není často vidět na konec řetězce a na reálnou hodnotu investice. Absence fyzického vlastnictví (držení v ruce) a tím určité jistoty tak výrazně klesají. Akciové trhy jsou zase jako na houpačce a mnoho lidí se obává, že není dobré věřit firmám, které vydávají dluhopisy, protože může přijít recese.
Přemýšlíte, do čeho investovat? Zkuste diamanty

Přemýšlíte, do čeho investovat? Zkuste diamanty

PR článek - Vzpomínáte si ještě na finanční krizi, která před několika lety zasáhla téměř celý svět a vedla ke krachu řady investičních společností a bank? Pak zajisté hledáte komoditu, do které byste investovali s jistotou, že v budoucnu nebudete tratit a o své peníze nepřijdete. K investicím, jež stále nabývají na hodnotě, patří bezesporu nemovitosti. Jenže ani byty a domy nemůžete vlastnit, aniž byste do nich sem tam nemuseli něco ze svých úspor vložit, třeba na opravu střechy či rekonstrukci koupelny. Navíc nemovitosti nepatří ke snadno a rychle likvidním komoditám.
Nokia Lumia, ilustrační foto

Věrnostní programy ve Vašem mobilu – šetří peněženku hned dvakrát

PR článek - V rámci věrnostních programů můžete šetřit prakticky na všem, od čínských hub, přes náhradní díly na auto, potraviny a drogerii, až po dovolenou. Díky „digitalizaci“ věrnostních programů, již nemusíte v peněžence nosit desítky plastových kartiček. Informace ze svých zákaznických karet můžete mít uloženy ve svém mobilu, resp. aplikaci Portmonka.
Ilustrační foto

Máte potomka na vysoké škole? Poraďte mu, jak ušetřit

Spousta studentů si dnes vydělává peníze na brigádách nebo už pracují na částečný úvazek a získávají tak první zkušenosti s vlastním hospodařením. Často však díky náročnosti studia nemají moc času si zjišťovat, kde je co pro ně levnější. Mnohdy pak zbytečně utratí více peněz, než je potřeba, a když pak finance chybí, musí se obrátit na rodinu. Protože každá máma chce pro své dítě to nejlepší, možná budou i vás zajímat tipy co svým studentům poradit, aby jim více peněz zůstávalo na to, co je skutečně baví. Máma přeci ví nejlíp.
Spánek - ilustrační foto

Jak na spokojený spánek bez probouzení?

PR článek - Proč je spánek tolik důležitý? Má velmi podstatný vliv na zdraví našeho organismu. Během spánku dokážou regenerovat naše svaly, stejně jako dochází k tomu, že naše tělo čerpá energii. Obojí se děje v případě, kdy jen spánek bezproblémový. Tedy když spíte celou noc. Jak to zajistit?
Ilustrační foto

Blíží se vám důchodový věk? Pět věcí, které byste měli stihnout

Dvě třetiny Čechů se těší na důchod, a to hned z několika důvodů, které popisuje známý psycholog, profesor Josef Švancara. Mají perspektivu, životní program, výhled do budoucna, jsou otevřeni dalšímu vzdělávání a zajímají se o všechno kolem sebe. Pokud se na tento velký životní krok duševně připravíte, odchod z aktivního života nezaskočí ani vás.
Podnikatelé, ilustrační foto

Začínáte podnikat? Na toto nezapomínejte

PR článek - Ne každý chce být jenom zaměstnancem. Je mnoho lidí, kteří chtějí zkusit rozjet vlastní byznys. Pokud mezi ně patříte i vy sami, poradíme vám, na co při startu svého podnikání nezapomenout. Těchto věcí se držte a budete mít jistotu, že se budete vyvarovat hlavních chyb.
Firmy, ilustrační foto

Možností, jak snížit firemní náklady, je stále více

PR článek - Co by mělo zajímat každého správného podnikatele? Jsou to dvě věci. Tou první je samozřejmě obrat. Čím větší, tím lepší. Dále by každého podnikatele měly zajímat i výdaje. Čím jsou nižší, tím lépe. Jaké jsou cesty k jejich snížení? Je jich celá řada. Co podnikatelé aktuálně hojně využívají?
Tesco Ústí nad Orlicí

Chcete ve své domácnosti výrazně ušetřit? Sledujte Akcniceny.cz

PR článek - Listování akčními letáky z poštovních schránek je těžkopádné a časově náročné. Mnohem lepší přehled včetně srovnání slev Vám nabízí portál Akcniceny.cz, kde najdete každý den desítky tisíc položek za zvýhodněné ceny. Souhrn slev od mnoha oblíbených prodejců je k dispozici i ve verzi pro mobilní telefony.
Firmy, ilustrační foto

Podnikání v oblasti veřejných zakázek nemusí být vždy jednoduché

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - Pokud je téma, které je celkem výrazně diskutované, jsou to veřejné zakázky. I vy jste v poslední době jistě slyšeli mnoho informací o různých podvodech, které vznikly. O nich ale mluvit nechceme. My se chceme zaměřit na fakt, že získat takovou zakázku nemusí být pro podnikatele vždy jednoduché.
Business Institut, promoce

Jak se stát dobrým manažerem?

PR článek - Měli nápad a odvahu ho zrealizovat, teď už se jen těší z příznivých obratů firmy. Takto možná zvenčí vypadají příběhy úspěšných podnikatelů a zakladatelů nejrůznějších start-upů.
Dobré studium MBA poznáte podle výrazného zaměření na aplikaci dovedností, lektorů s bohatou praxí, ale i podle flexibility studia přizpůsobeného vytíženým manažerům či efektivního propracovaného e-learningu.

Jaké MBA programy studovat?

Komerční sdělení - Dobré studium MBA poznáte podle výrazného zaměření na aplikaci dovedností, lektorů s bohatou praxí, ale i podle flexibility studia přizpůsobeného vytíženým manažerům či efektivního propracovaného e-learningu.
Firmy, ilustrační foto

Založení společnosti: Jaké alternativy se nabízejí?

Komerční sdělení - Uvažujete o podnikatelském startu a nevíte, co všechno budete potřebovat? Pokud ano, rozhodně se připravte na to, že úkonů nezbytných k započetí podnikání bude opravdu hodně. Jen pro představu, začít je nezbytné podnikatelským plánem a základním kapitálem. Dále nelze zapomenout na jednání s úřady, případně řešení sídla společnosti a jiné záležitosti. Pokusme se tedy upozornit na mnohé nezbytné úkony, které je zapotřebí absolvovat.
Restaurace, kuvér

Kuvér! Za co v restauraci vlastně platíme?

V jídelním lístku v restauraci se mohou objevovat různá cizí slova, především převzatá z francouzské gastronomie. Host z toho může být někdy dost zmatený a není si jistý, za co přesně platí. Jednou z takových položek je kuvér.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy