Kultura

Související články:

Ilustrační fotografie

Vachler do ČT nepřijel. Kvůli vepřům!

Brno - Souboj vepřového s Vachlerem dnes skončil 1:0. Může za to převrácený kamion na D1 a zmatená prasata, která dálnici na dlouhé hodiny uzavřela. Po nehodě se na místě utvořila kolona a v ní uvízl i náš dnešní host Petr Vachler. Informuje Česká televize.
Stav herečky Gaborové je vážný

Stav herečky Gaborové je vážný

Los Angeles - Stárnoucí americká herečka maďarského původu Zsa Zsa Gaborová přišla téměř o celou pravou nohu. Lékaři ji amputovali kvůli infekci, která by jinak třiadevadesátiletou ženu připravila o život, informovala v sobotu agentura AFP s odvoláním na jejího manžela.
Ilustrační fotografie

Reforma ČT příliš úspor nepřinesla. Janeček utahuje opasek

Praha - Po letech bobtnání rozpočtu čeká Českou televizi mírné utažení opasku, ředitel Jiří Janeček na letošní rok připravil rozpočet, který počítá s výnosy i náklady ve výši 7,2 miliardy korun, o 100 milionů korun méně než v roce 2010. Ve svém středečním vydání to píše deník E15.
Ilustrační fotografie

Rosákův Videostop se vrací na TV Barrandov

Praha – TV Barrandov oslaví druhé výročí vysílání a do třetího roku nadělí svým divákům mnoho dárků. Přinese starší oblíbené filmy, oslaví osmdesát let od založení Ateliérů Barrandov a navrátí na televizní obrazovky oblíbený zábavní pořad Videostop i s moderátorem Janem Rosákem. Informují o tom lidovky.cz.
Steve McQueen ve filmu Bullitův případ

Zemřel Peter Yates, režisér Bullitova případu

Londýn - Ve věku 81 let zemřel britský režisér a producent Peter Yates, známý především krimithrillerem Bullittův případ (1968) a sci-fi Planeta Krull (1983). Informovala o tom v pondělí agentura Reuters.
Lenka Vlasáková

Lenka Vlasáková musí opustit divadlo

Praha - Herečka Lenka Vlasáková opustí kvůli svému těhotenství jeviště Divadla Na Jezerce. Agenturu Mediafax o tom v pondělí informovala mluvčí divadla Jana Bryndová.
Ilustrační fotografie

V ČT trhaly hlavy: Co přijde zítra?

Praha - Studio plné loutek chystaného filmu Fimfárum Do třetice všeho dobrého, vystřídá umyvadlo a mýdlo. Řeč bude o epidemiích v jejích nejrůznějších podobách. Dívejte se jak zabránit hrozbě jak v těle tak i ve vašich počítačích! Informovala EuroZpravy.cz Česká televize.
Soudce bude vyvolávat ducha Michaela Jacksona

Soudce bude vyvolávat ducha Michaela Jacksona

Praha - Soudce Michael Pastor se v úterý v Los Angeles chystá otevřít předběžné slyšení v případu smrti Michaela Jacksona. Lékař Conrad Murray je v kauze obviněn, že zavinil smrt popové ikony.
Punčochář si pozval Gotta

Gott v Partii: Je tu "přesoutěžováno"

Praha - Interpret, který se nedívá dopředu a nevypořádá se s tím, jak svůj produkt nově prezentovat či prodat, je odsouzen ke konci. Prodej desek se totiž stal pouhou částí hudebního průmyslu, uvedl v nedělní Partii televize Prima Karel Gott.
Jaromír Nohavica

Jarek Nohavica naděloval: Stáhněte si koncert ZDARMA

Praha - Ostravský písničkář Jaromír Nohavica se rozhodl svým fanouškům u příležitosti Nového roku nadělit dárek - DVD s názvem Jarek Nohavica: Adventní koncert. Videozáznam části koncertu si lze již nyní stáhnout na zpěvákových internetových stránkách, informoval písničkářův webmaster Tomáš Lihnart.
Ilustrační fotografie

Pražané si letos novoroční ohňostroj neužijí

Praha - Pražský magistrát se rozhodl ušetřit a zrušil tradiční novoroční ohňostroj, který každoročně láká desetitisíce návštěvníků. Rozhodlo o tom ještě předchozí vedení města v čele s Pavlem Bémem, řekl agentuře Mediafax Jiří Wolf, mluvčí hlavního města Prahy.
Zemřel Viktor Maurer

Zemřel Viktor Maurer, parťák Felixe Holzmanna

Praha - Číšník ze slavného filmu Světáci a partner komika Felixe Holzmanna Viktor Maurer zemřel v Praze ve věku 78 let. Potvrdila to agentuře Mediafax v úterý mluvčí pražské Thomayerovy nemocnice Martina Štanclová.
Popelka letos porazila čerty i Wericha

Popelka letos porazila čerty i Wericha

Praha – Také se každý rok těšíte na Tři oříšky pro Popelku s Libuškou Šafránkovou v hlavní roli? Nebo soudíte, že této klasice už dávno odzvonilo a lidé se raději podívají na nové pohádky? Ať už patříte ke kterékoliv skupině, čísla ukazují, že Popelka byla letos nejsledovanější pohádkou Vánoc. Informují o tom lidovky.cz.
V Česku se nejvíce prodávaly Lady GaGa, Madonna a Pink

V Česku se nejvíce prodávaly Lady GaGa, Madonna a Pink

Praha - V Česku se během uplynulého roku nejvíce prodávaly hudební nosiče interpretů Lady GaGa, Madonny, Pink a z českých muzikantů se největšímu zájmů fanoušků těšili Michal David, Martin Chodúr nebo duo Hapka a Horáček. Agenturu Mediafax o tom informovali zástupci hudebních vydavatelství.

Aktuálně se děje

před 26 minutami

před 46 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Aktualizováno před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Chladné počasí vydrží až do víkendu. Pak se vrátí oteplení

Zimní počasí se v Česku udrží do konce týdne. Oteplení dorazí až o víkendu, a příští týden se vrátí teploty kolem 25 stupňů. Vyplývá to z předpovědi ČHMÚ.cz.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy