3Bobule: Jak se režíruje vinařská sága?

Režisér Martin Kopp nespolupracuje s producentem 3Bobulí Tomášem Vicanem poprvé. S Vicanem už realizoval oblíbený seriál Vinaři, ve kterém se objevil třeba i Miroslav Táborský, známý jako Kozderka z filmové trilogie Bobule.

Naposledy tvůrčí duo Vican – Kopp realizovalo cyklokomedii Bajkeři. Teď se ale Martin Kopp pustil do třetího dílu známé komediální vinařské ságy. Sám přitom přiznává, že se inspiroval především u prvního dílu, kde ho kromě humoru zaujala i nezaměnitelná poetika. Té se s kameramanem Janem Filipem snažil v třetím pokračování přiblížit. Jak se mu to podařilo se můžete přesvědčit 25. června v kinech. Podívejte se na video z placu. 

Stejně jako v předešlých dvou filmech se děj snímku 3Bobule točí kolem Terezy Ramba, Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera a Miroslava Táborského. Ve třetím pokračování jsou už hrdinové o více než deset let starší a řeší i „dospělé“ problémy jako chod vinařství, rodinu a vlastní vztah. V dětských rolích uvidí diváci Šimona Klacla, Annu Krejčířovou a Prokopa Zacha. V menších rolích se objeví mnoho špičkových herců v čele s Karlem Rodenem. Ve filmu zazní v několika obrazech hlas Václava Postráneckého, jemuž je snímek věnován.

Film 3Bobule je propojen s písní Hometown od kapely Mirai. A stejně jako v prvních dvou filmech i v tomto snímku zazní nový song kapely Kryštof, která nahrála pro předchozí Bobule a 2Bobule úspěšné písně Atentát a cyRano. Tentokrát napsal Richard Krajčo duet s názvem Hvězdáři a k jeho nazpívání přizval slovenskou zpěvačku Simu Martausovou. Svou píseň má ve filmu i populární zpěvák Marek Ztracený.

Související

film

Vánoce na Netflixu. 3Bobule, dvakrát George Clooney a mnoho pořadů pro děti

Otevření Kin je stále v nedohledu, takže pokračujeme s exkurzí nabídky VOD služeb. Netflix se již pevně etabloval na českém trhu a přinejmenším nabízí slušný titulkový servis. Na druhou stranu však nabízí také řadu dabovaných snímků, a především zajímavou kolekci českých snímků včetně oblíbených komedií.

Více souvisejících

film "3 Bobule" Tereza Voříšková (herečka) Kryštof Hádek

Aktuálně se děje

před 9 minutami

před 47 minutami

před 1 hodinou

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Putinův sluha Lukašenko: Nikdy jsme si nežili tak dobře, jako nyní

Prezident Běloruska Aleksandr Lukašenko prohlásil, že jeho země nikdy nezažila lepší časy než nyní. Ve své řeči porovnal éru po rozpadu SSSR s aktuální situací. Upozornila na projev Ukrajinska pravda s odkazem na běloruskou agenturou BelTa.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy