Kultovní seriál bude mít novou řadu: Tři ze čtyřech protagonistek natočí pokračování Sexu ve městě

Tři ze čtyřech protagonistek budou hrát v pokračování Sexu ve městě. V navazující řadě nazvané And Just Like That (Prostě jen tak) budou postavy o zhruba dvacet let starší. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odvoláním na společnost HBO.

Před kamerou se podle Reuters sejdou Sarah Jessica Parkerová (Carrie), Cynthia Nixonová (Miranda) a Kristina Davisová (Charlotte), ve stejných rolí, v jakých hrály na přelomu tisíciletí. Pokračování o deseti dílech poskytne streamovací služba HBO Max. Práce na seriálu budou zahájeny letos na konci jara.

Kultovní seriál o půvabné novinářce a jejích třech kamarádkách se během šesti sezon v letech 1998 až 2004 stal celosvětovým hitem a posbíral desítky cen.

Příkladem může být sedm prestižních cen Emmy a osm Zlatých glóbů. V roce 2000 to byl Zlatý glóbus za herecký výkon pro Sarah Jessiku Parkerovou a za nejlepší komediální seriál.

seriál Sex ve městě seriál And Just Like That seriály kultura Sarah Jessica Parker Cynthia Nixonová HBO

Aktuálně se děje

před 22 minutami

před 22 minutami

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

včera

včera

Kreml tvrdí, že obsadil další obec. Kyjev mlčí, ruské armádě se ale postup upřít nedá

Ruská armáda tvrdí, že její jednotky převzaly plnou kontrolu nad obcí Novomychajlivka v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny. Podle ruského ministerstva obrany si tak ruské jednotky zlepšily taktickou situaci podél frontové linie. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy