Nový film Casting na lásku je dotočen

Od října probíhá natáčení nového celovečerního filmu režisérky Evy Toulové s názvem Casting na lásku. Romantická komedie o tom, že všichni pořádní chlapi vymřeli, pojednává o těžkostech moderního seznamování.

Hlavní protagonistkou filmu je herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. Stela se zapřisáhne, že se mu stůj co stůj pomstí a najde si někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Začne se proto seznamovat, ale co schůzka, to výstřední nápadník a každé rande končí fiaskem.

„Tenhle film nás všechny hodně bavil. Jeho kratší pilotní verzí jsme zkoušeli pouštět jako předfilm v kině, abychom viděli, jestli bude bavit i diváky a smáli se. To nám dodávalo ještě větší motivaci.“ uvedla režisérka Eva Toulová.

Hlavní roli ve filmu ztvárnila zkušená herečka Tereza Petrášková, o kterou se uchází například Igor Bareš, Václav Vydra nebo Lukáš Langmajer. V dalších rolích září Martin Sitta, Milan Šteindler, Valerie Zawadská, Zdeněk Maryška, Jan Řezníček, Jitka Sedláčková, Jan Čenský a další.

Humorný snímek, který produkuje společnost Copperfilm, se natáčel od října minulého roku převážně v Praze a Červeném Kostelci. Původně měl vzniknout jako internetový seriál, ale bohaté námětové podněty přerostly hlavním tvůrcům v celovečerní film.

Související

film Casting na lásku

RECENZE: Casting na lásku rozesměje, ale romantičnost filmu ubližuje

Romantická komedie Casting na lásku by mohl být velmi dobrý sitkomový seriál. Bohužel jako celovečerní film působí nepovedeně. Nápadité humorné situace strhává spousta kýče, stereotypní role a kostrbaté dialogy. Divák se ale několikrát zasměje, což je u komedie to hlavní.

Více souvisejících

film Casting na lásku

Aktuálně se děje

před 32 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Aktualizováno před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Chladné počasí vydrží až do víkendu. Pak se vrátí oteplení

Zimní počasí se v Česku udrží do konce týdne. Oteplení dorazí až o víkendu, a příští týden se vrátí teploty kolem 25 stupňů. Vyplývá to z předpovědi ČHMÚ.cz.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy