Zemřela americká herečka Betty Whiteová, těsně před svými stými narozeninami

Necelé tři týdny před svými stými narozeninami zemřela americká herečka Betty Whiteová. Informoval o tom dnes časopis People s odvoláním na jejího agenta.

Herečka, jejíž kariéra se rozpínala přes osm desetiletí, nejvíce proslula díky roli v seriálu z přelomu 80. a 90. let The Golden Girls o čtveřici postarších dam, které si v Miami užívají podzim života.

"Třebaže Betty měla brzy oslavit 100 let, myslel jsem si, že bude žít věčně," řekl časopisu People hereččin agent a blízký přítel Jeff Witjas.

V zábavním průmyslu, který se orientuje na mládí a kde se kariéra herečky po čtyřicítce může chýlit ke konci, byla Whiteová anomálií, napsala agentura Reuters. Whiteová byla hvězdou v šedesáti a fenoménem popkultury v osmdesáti a devadesáti letech.

"Je neuvěřitelné, že jsem stále v oboru a že to se mnou stále snášíte," řekla Whiteová při vystoupení na slavnostním předávání cen Emmy v roce 2018, kdy byla oceněna za svou dlouhou kariéru. "Je neuvěřitelné, že můžete mít dlouhou kariéru tak dlouho a lidé to stále snášejí. Kéž by to tak bylo i doma," dodala.

Související

Více souvisejících

Betty White úmrtí

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy