Zpěvačka Adele vydá nové album, fanoušci na něj čekali pět let

Jedenatřicetiletá britská popová zpěvačka Adele oznámila, že v září vydá očekávané čtvrté album. Poslední album Adele vyšlo už před pěti lety. Název nové desky popová hvězda neprozradila.

Informoval o tom dnes britský deník The Sun. Adele ohlásila nové album v londýnské restauraci The Mason's Arms při oslavě svatby kamarádky Laury Dockrillové. "Očekávejte mé album v září," halasně oznámila svatebčanům na víkendové hostině.

Adele, která výrazně zhubla, na akci společně s 33letou nevěstou i zazpívala. Sama zhruba před rokem oznámila rozchod s manželem Simonem Koneckým, s nímž má syna.

Na svatbě Dockrillové a kytaristy kapely The Maccabees Huga Whitea Adele zazpívala své písně Rolling In The Deep a Candi Staton's Young Hearts Run Free. Bylo to poprvé od dvou vyprodaných koncertů ve Wembley v červnu 2017, co byla spatřena při zpívání některého ze svých songů.

Adele naposledy vydala album v roce 2015. Kolekce s názvem 25 obsahovala i hity jako Hello a When We Were Young. Nejúspěšnější však byla její druhá deska 21, která je dosud nejprodávanějším albem 21. století. Prodalo se ho více než 25 milionů kopií.

Související

Více souvisejících

Adele Hudba kultura Velká Británie

Aktuálně se děje

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Donald Trump ve vězení. Co by se stalo, kdyby ho soud odsoudil?

Americká tajná služba má za úkol chránit prezidenta, ať už se nachází v Oválné pracovně nebo na bojišti v zahraničí. Ale co chránit exprezidenta ve vězení? To je situace, která dosud nemá obdoby, uvádí americký deník New York Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy