Zpěvačka Hana Zagorová a její muž onemocněli covidem-19

Zpěvačka Hana Zagorová onemocněla covidem-19, léčí se v nemocnici. Pozitivně byl testován i její manžel, tenorista Štefan Margita. Informace se dnes objevila na zpěvaččině webu.

"Oběma nám vyšly pozitivní testy na covid... Štefan je v domácí karanténě s lehkým průběhem a Hanka z důvodu vysokých teplot v nemocnici," stojí na webu.

O zdravotním stavu Zagorové spekuloval dnešní Blesk. Upozornil na to, že zpěvačka musela odvolat ze zdravotních důvodů koncert a následně se ve středu neobjevila ani v jednom ze zábavních televizních pořadů.

Třiasedmdesátiletá zpěvačka, herečka, textařka a scenáristka Zagorová je majitelkou 19 platinových a zlatých desek za úspěšné prodeje zvukových nosičů se svými písněmi, kterých se prodalo bezmála 11 milionů. Slovenský tenorista Margita mnohokrát vystupoval v newyorské Metropolitní opeře, v milánské La Scale a v londýnské Královské opeře v Covent Garden.

Související

Hana Zagorová

S Hanou Zagorovou se přišli v Praze rozloučit zástupci všech generací

Před Divadlem Kalich, kde se dnes koná oficiální rozloučení se zpěvačkou Hanou Zagorovou, se již hodinu před jeho otevřením v Jungmannově ulici vytvořila dlouhá fronta jejích příznivců. Se zpěvačkou, která zemřela v pátek 26. srpna, se přišli rozloučit lidé všech generací, mnozí mají v rukách květiny.
Hana Zagorová

V Praze se pozvaní hosté rozloučili se zpěvačkou Hanou Zagorovou

Umělečtí kolegové, přátelé a další pozvaní hosté se dnes v kostele sv. Tomáše v Praze na Malé Straně rozloučili se zpěvačkou Hanou Zagorovou, která zemřela ve věku 75 let minulý pátek. Zádušní mše se na přání zesnulé konala jen pro uzavřený okruh lidí. Veřejnost se bude moci s populární zpěvačkou, jejíž kariéra protnula několik desetiletí, rozloučit ve středu v pražském Divadle Kalich.

Více souvisejících

Hana Zagorová štefan margita Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)

Aktuálně se děje

před 16 minutami

před 47 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Jaderné zbraně se přesunou na orbitu? Rusko vetovalo rezoluci o zastavení zbrojení ve vesmíru

Rusko ve středu vetovalo návrh rezoluce OSN předložené Spojenými státy a Japonskem, která vyzývá všechny státy světa, aby zabránily závodům v jaderném zbrojení ve vesmíru.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy