Tanec

Související články:

Jiří Bubeníček

Prestižní společenská akce Ples v Opeře se blíží

Praha - Již jedenáctý ročník Plesu v Opeře proběhne 8. února 2014 a pořádající agentuře C&B se opět podařilo své hosty překvapit něčím, co v tuzemském pojetí společenských akcí nemá obdoby. Návštěvníci se mohou těšit na Jiřího Bubeníčka nebo Adama Plachetku a mnoho dalších výjimečných českých umělců, kteří svým talentem ohromili svět. Předprodej vstupenek na tuto jedinečnou akci je v plném proudu.
Michael Jackson

Rána pro Jacksonovy fanoušky: Zpěvák slavný "moonwalk" ukradl?

New York/Praha - Kromě slavných hitů, propracovaných videoklipů či typických módních doplňků je s hudební kariérou amerického zpěváka Michaela Jacksona úzce spjato také jeho taneční umění. Především legendární technika zvaná "moonwalk" (měsíční chůze), kterou poprvé předvedl před 30 lety, 16. května 1983.
Mezinárodní festival současného tance se v Praze koná do 4. prosince (Ilustrační foto)

Prahu a Brno roztančí mezinárodní festival

Praha - Mezinárodní festival současného tance KoresponDance, zaměřený na tvorbu předních zahraničních i domácích tanečníků a choreografů, se koná od úterý. do 4. prosince v Praze a Brně. Tématem je vliv historických kořenů na současnou taneční tvorbu, informovala v pondělí PR manažerka Silvie Marková.
Taneční pár StarDance Dana Morávková a Jiří Hein

Kdo vyhraje StarDance? Co třeba Dana Morávková?

Praha - Herečka Dana Morávková je největší favoritkou na vítězství v taneční soutěži StarDance, která v sobotu odstartuje na ČT1. Vyplývá to z tipů bookmakerů společnosti Fortuna, která na hvězdu českých seriálů vypsala nejnižší kurz 3,6:1. Společnost o tom informovala v tiskové zprávě.
Marek Eben

Ebenovy vtipné hlášky ve StarDance. Nejsou jeho

Praha - Herec Marek Eben (52) prozradil, že vtipné komentáře, kterými během přímého přenosu StarDance baví diváky, nejsou pouze z jeho hlavy. Fakta mu již několik let nachází scenáristka Barbora Suchařípová.
Předchozí články

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Jaderné zbraně se přesunou na orbitu? Rusko vetovalo rezoluci o zastavení zbrojení ve vesmíru

Rusko ve středu vetovalo návrh rezoluce OSN předložené Spojenými státy a Japonskem, která vyzývá všechny státy světa, aby zabránily závodům v jaderném zbrojení ve vesmíru.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy