StarDance opouští jeden z favoritů Karel Kovy Kovář

Desátá řada populární taneční soutěže StarDance se řítí do finále. Dnes odtančily poslední čtyři páry, z nichž jeden se se soutěží rozloučil. Do finále, které se bude konat příští sobotu, tak postupuje trojice finalistů, ze které se rozhodne o vítězi celého ročníku.

Moderátoři v úvodu klasicky uvítali všechny taneční páry ve složení youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, herečka Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička a rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková.

V porotě opět zasedli taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jako první zatančili slowfox Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Porota ocenila plynulost tance a vytkla jim pouze drobné chyby jako špatné držení zad. Přesto pár ocenila 37 body.

Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička zatančili jako druhý pár paso doble. Porota si všimla jejich únavy, ocenila ale choreografii, navzdory částečné nejistotě. Od poroty si odnesl 32 bodů.

Třetí v pořadí tančili Karel Kovář a Veronika Lišková. Slowfox porota ocenila, zmínila zejména držení těla, neopomněla ale upozornit na chyby, například v držení hlavy. Díky tomu si odnesli 33 bodů.

Jakub Vágner a Michaela Nováková tančili v prvním kole jako poslední a předvedli paso doble. Porotě se nelíbily kroky, pohyb jako takový, přechod mezi pozicemi a práci s nohama. Obdrželi pouze 29 bodů.

Ve druhém kole nastoupili jako první Matouš Ruml a Natálie Otáhalová s paso doble. Porotě se jejich taneční výkon líbil a ocenila dynamiku pohybu. Za skvělý výkon obdrželi 40 bodů.

Druhý pár druhého kola, Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička, zatančili slowfox. Navzdory perfektnímu začátku ale ztratili koncentraci, podle poroty se však následně jejich tanec srovnal. Odnesli si 35 bodů.

Karel Kovář a Veronika Lišková zatančili paso doble. Jediné, co jim porota vytkla, byla místy práce s nohama a nedostatek energie. Ve výsledku obdrželi ale pouze 33 bodů.

Slowfox Jakuba Vágnera a Michaely Novákové dopadl na rozdíl od prvního tance mnohem lépe. Podle poroty se pár od minulého týdne zlepšil a chyběla jen trocha toho slowfoxu. I přesto si od poroty odnesli krásných 38 bodů.

Prvním postupujícím párem do finále, které se bude konat příští sobotu, byl vyhlášen Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Druhými postupujícími jsou Jakub Vágner a Michaela Nováková. Zbylé dva páry musely podstoupit třetí tanec večera.

Z nich nakonec vzešel jako vítězný pár Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička. Dnes večer tak před branami finále vypadla dvojice Karel Kovář a Veronika Lišková.

Související

Poslední čtyři páry dvanácté řady StarDance.

Ve StarDance se rozhodlo o finalistech, dotancovala Iva Kubelková

Ve StarDance se v sobotu večer rozhodlo o tom, kdo postoupí do finále, kterým letošní řada soutěže vyvrcholí za týden, kdy budou vyhlášeni vítězové, tedy král a královna tanečního parketu. Dnes tančily ještě čtyři soutěžní páry, postupujícími jsou Eva Adamczyková, Darija Pavlovičová a Vavřinec Hradilek.

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 28 minutami

před 55 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Vladimir Putin

Putin promluvil o napadení Česka a Polska

Rusko nemá žádné plány na útok na země NATO a nezaútočí na Polsko, pobaltské státy nebo Českou republiku, ale pokud Západ dodá Ukrajině stíhačky F-16, budou ruskými silami sestřeleny. Podle serveru euractiv.com to prohlásil ruský prezident Vladimir Putin při setkání s ruskými vojenskými piloty.

před 2 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

Vláda ČR

Česko dá další peníze na munici pro Ukrajinu, rozhodla Fialova vláda

Prezenční studenti v doktorském studijním programu na vysoké škole by měli mít zákonem garantovaný příjem, který bude vyšší než minimální mzda. Počítá s tím návrh novely zákona o vysokých školách, který odsouhlasila vláda na středečním jednání. Projednala také návrh nového zákona o integračním sociálním podniku a schválila další příspěvek na dodávky munice Ukrajině v rámci tzv. české iniciativy.

včera

Fotbal, ilustrační fotografie.

Druhý zápas pod Haškem, druhá výhra 2:1. Ani proti Arménii ale čeští fotbalisté nepřesvědčili herně

Po pátečním duelu v Norsku a výhře 2:1 se svěřenci kouče Ivana Haška představili na domácí půdě na pražské Letné. Pro Ivana Haška šlo o první domácí zápas od jmenování do funkce a stejně jako ve zmiňovaném duelu s Nory, tak i tentokrát přátelský duel s Arménií vyhrál český tým výsledkem 2:1. A stejně jako s Norskem i tentokrát musel otáčet skóre, jelikož jako první inkasoval. Navzdory konečnému vítězství tak ani tentokrát Češi svým výkonem zrovna dvakrát nepřesvědčili.

včera

Eva Samková

Snowboardcrossař Houser na závěr sezóny SP zaznamenal životní třetí místo. Adamczyková ovládla dvě malé finále

V kanadském Mont-Sainte-Anne se o víkendu konaly poslední dva snowboardcrossařské závody v rámci Světového poháru. A i v rámci tohoto kanadského podniku vlála česká vlajka vysoko. V sobotu se o to mezi muži zasloužil nečekaně Radek Houser, který zajel životní výsledek, když skončil na senzačním třetím místě. Mezi ženami byla hlavní českou hvězdou opět Eva Adamczyková, která v sobotu i v neděli pokaždé absolvovala malé finále. V sobotu skončila pátá, stejně jako v neděli.

včera

včera

včera

Petr Fiala (ODS)

BIS odhalila proruskou vlivovou síť v Česku. Fialova vláda proti ní zasáhla

Vláda se ve středu rozhodla uvalit sankce na trojici subjektů z proruské sítě, která se pokoušela rozvíjet vlivovou operaci se závažným dopadem na bezpečnost Česka a Evropské unie. Skupina působila i v Evropském parlamentu. Podle premiéra Petra Fialy (ODS) se ukazuje, že Rusko se dlouhodobě pokouší ovlivňovat demokratické procesy v Evropě.

včera

včera

včera

včera

Trump jde ve stopách Horsta Fuchse. Pod tíhou finančních problémů prodává bible

Bývalý republikánský prezident Donald Trump, který má v úmyslu znovu kandidovat o Bílý dům v listopadu, začal prodávat biblické výtisky inspirované písní country zpěváka Leeho Greenwooda.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy