StarDance v předvečer 17. listopadu opouští herec Miroslav Hanuš

Šestý večer letošní desáté řady StarDance se nesl ve znamení svobody, kterou pro sebe získali herec Miroslav Hanuš a jeho taneční partnerka Adriana Mašková. V soutěži už totiž nepokračují, jelikož byli vyřazeni.

StarDance dnes pokračovala už bez spisovatelky Radky Třeštíkové a jejího tanečního partnera za účasti zbývajících šesti párů. Moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je všechny uvítala a představila i čtveřici porotců, která se samozřejmě nijak nezměnila. Výkony opět hodnotili Jan Tománek, Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

Tématem kola, které se konalo v předvečer 17. listopadu, byla logicky svoboda. Jako první přišli na parket Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková, aby zatančili jive. Richard Genzer vyčetl youtuberovi špatnou rovnováhu, porota byla celkově dost kritická. Výkon nakonec ohodnotila 29 body.

Následovali herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová s tangem. „Nádherná choreografie, k absolutnímu hodnocení mi ale něco chybělo,“ hodnotil Zdeněk Chlopčík jejich tanec. Desítku opravdu ani jeden z porotců nedal, přesto si pár vytančil 35 bodů.

Třetím párem byli Gabriela Koukalová a Martin Prágr, kteří předvedli druhý jive večera. Biatlonistka v závěru nesla svého tanečníka na ramenou, za což si vysloužila potlesk i obdiv poroty. „Byla jste výborná,“ konstatovala Tatiana Drexler. Porotci udělili rovněž 35 bodů.

Herec Miroslav Hanuš s partnerkou Adrianou Maškovou tančili cha-chu. „Účes fantastickej, prezentace úžasná, ale netančíte do hudby,“ vytkl Jan Tománek. Porotci byli kritičtí a promítlo se to i na hodnocení – 27 bodů.

Jako pátí se předvedli rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková s jivem na tóny Elvise Presleyho. „Budu vás chválit, na rybáře strašně dobré,“ komentovala tanec Tatiana Drexler. Porota ohodnotila jejich výkon 33 bodů.

Na závěr zatančili herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička. „Bylo to nesmírně emotivní tango. Já si to pořád ještě užívám, takže budu mlčet,“ zahájil slovní hodnocení Zdeněk Chlopčík, který uzavřel i známkování od poroty. Získali plný počet 40 bodů.

Po šesti individuálních tancích následoval souboj týmů v rock’n’rollu mezi herci a ostatními tanečníky z řad celebrit, který rozsekla porota. Extra bod získaly taneční páry herců Miroslava Hanuše, Matouše Rumla a Veroniky Khek Kubařové.

Na závěr už tradičně přišlo na řadu vyřazování. Marek Eben a Tereza Kostková poslali "na svobodu" vyřazený pár Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. O titul krále či královny tanečního parketu tak soutěží už jen 5 z 10 párů.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 32 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

včera

Papežův zákon

RECENZE: Papežův zákon o prohnilé církvi stojí i padá na velikášském akademismu

Poté, co byl u nás snímek Papežův zákon uveden v rámci nesoutěžní sekce karlovarského festivalu, se dostává i do široké distribuce. Italský film se noří do temné historie církve a skrze příběh na základě skutečných událostí reflektuje krutost lidské manipulace, společenskou rozštěpenost i individuální osudy na pozadí velkých dějin.

včera

Rusko a Ukrajina si vymění 48 vysídlených děti

Rusko a Ukrajina se dohodly na výměně 48 dětí vysídlených v důsledku ruské invaze. Ve středu to v katarské Dauhá oznámila ruská komisařka pro práva dětí Marija Lvovová-Belovová.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy