Ve StarDance vypadly hned dva páry. Skončili Mirai a Tereza Černochová

Ani dnešnímu dílu pořadu StarDance se nevyhnula pandemie covidu. Nad rámec klasického vyřazování opustil soutěž kvůli opakované absenci další taneční pár, a sice Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková. Na konci dnešního dílu, který jsme pro vás opět sledovali živě, byl pak vyřazen pár ve složení Tereza Černochová a Dominik Vodička.

Diváky v úvodu sobotního večera uvítala ustálená moderátorská dvojice tvořená Markem Ebenem a Terezou Kostkovou. V porotě opět zasedli Václav Kuneš, Tatiana Drexler, Richard Genzer a vrátil se i Zdeněk Chlopčík.

V soutěži tudíž zbývají už jen čtyři páry, a sice Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Jan Cina a Adriana Mašková, Tereza Černochová a Dominik Vodička a Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. Ty dnes zatančí hned dva tance.

Soutěž už opustili Pavel Trávníček a Veronika Lálová, Zdeněk Godla a Tereza Prucková, Marika Šoposká a Robin Ondráček, Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, kteří vypadli na základě vyřazování. Dvojnásobná absence pak připravila o další účast páry ve složení Simona Babčáková a Martin Prágr a Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Jako první zamířili na taneční parket Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, kteří zatančili valčík. Porotci ocenili kvalitu pohybu a figur, chyběly ale emoce. Za ně a další drobné chyby si pár odnesl 34 bodů.

Jan Cina a Adriana Mašková zatančili jako další jive, ten tam ale Drexler nebyl. Navzdory tomu, že vše ostatní podle ní bylo skvělé, rytmus chyběl. Ostatní porotci se na tom shodli také a páru udělili pouze 29 bodů.

Na parketu následně vystoupili Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík s paso doble. Podle Chlopčíka byl tanec jednotvárný, přesto on i zbytek porotců ocenil obrovskou snahu. Za mírné chyby, například při práci s koleny, si odnesli 30 bodů.

Posledním párem v prvním kole je Tereza Černochová a Dominik Vodička, kteří zatančili valčík. Porotci ocenili choreografii, techniky a pohyb. 37 bodů pak bylo složeno i z jedné desítky.

Ve druhém kole zatančili jako první opět Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, a sice skupinový současný tanec na píseň The Hanging Tree, která pochází z filmu Hunger Games, kde ji zpívala herečka Jennifer Lawrence. Poroto prakticky nezmínila žádné chyby a naopak jejich výstup pochválila a ocenila plným počtem 40 bodů.

Druhý současný tanec předvedli se skupinou tanečníků Jan Cina a Adriana Mašková na píseň Somebody That I Used To Know od Gotye. Jejich výstup dojal porotu a odnesl si dalších 40 bodů.

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík zatančili současný tanec jako třetí, a spolu s tanečníky předvedli choreografii na instrumentální soundtrack Johna Williamse z filmu Schindlerův seznam. Tu porota ocenila a dodala, že šlo o zřejmě nejlepší tanec, který pár v soutěži předvede. V hodnocení pak udělila 39 bodů.

Poslední současný tanec předvedli se skupinou tanečníků Tereza Černochová a Dominik Vodička. Zde už se to neobešlo bez chyb a oproti předchozím třem tancům byl tento jeden porotou vyhodnocen jako o něco málo horší. To se odrazilo i v hodnocení pouhých 34 bodů.

Soutěž nakonec opustil pár ve složení Tereza Černochová a Dominik Vodička.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

před 11 minutami

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

před 39 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Andrej Babiš

Babiš kvůli migračnímu paktu zaútočil na Fialu s Rakušanem

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Americký dolar (USD), ilustrační fotografie

Proč euro zlevňuje a americký dolar zdražuje?

„V posledním roce česká koruna výrazně oslabuje vůči oběma světovým měnám, ovšem v posledním měsíci se tento vývoj začal značně lišit,“ říká analytik BHS Timur Barotov. Takže co se vlastně děje na finančních trzích?

před 8 hodinami

před 8 hodinami

V případě, že Putin vyhraje na Ukrajině, dostane se do bezprostřední blízkosti východní hranice NATO. Což Západ považuje za vojenskou hrozbu.

Hrozivý scénář pro Evropu. Analytici ISW varují, Rusové vítězstvím na Ukrajině obsadí pohraničí NATO

Lidé, kteří nerozumí, proč je nutné, aby Ukrajina v boji s ruským agresorem zvítězila, si musí uvědomit, co se stane, pokud se Rusku podaří prolomit všechny linie v napadené zemi? Pokud by tedy Rusko dosáhlo v tomto střetu vítězství, Evropu by mohla čekat temná perspektiva. Potenciálně by to mohlo otevřít dveře pro další konflikty ve všech zemích na východní hranici NATO, včetně Slovenské republiky. Ukrajině vážně chybí zbraně a munice, a proto je nezbytná podpora ze strany Spojených států. Nicméně dodávky pomoci z Washingtonu nyní čelí vážným problémům.

před 8 hodinami

Kataru došla s Izraelem a Hamásem trpělivost. Zvažuje, jestli chce dál jednat

Katar přehodnocuje svou roli zprostředkovatele na mírových jednáních mezi Izraelem a palestinským militantním hnutím Hamás. Dnes to uvedl katarský premiér Muhammad bin Abdarrahmán Ál Sání.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy