DISKUZE K ČLÁNKU Nejzdravější potraviny světa? Tu nejlepší má doma každý, skoro nikdo ji ale nepoužívá

Jednou daná potravina škodí, jindy prospívá. Jednou je doporučeno jíst ji několikrát týdně, jindy pouze občas. Vědecké výzkumy se v případě škodlivosti a prospěšnosti různých složek jídla mnohdy liší a uvádí tak veřejnost ve zmatení. Které potraviny jsou ale tělu skutečně prospěšné? A které z nich jsou podle vědců ty nejlepší?

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Vážení čtenáři, diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Pokud shledáte jakýkoliv příspěvek nevhodným, urážlivým, vulgárním či vaši osobu jakkoliv poškozuje, využijte prosím možnost nahlášení, která je dostupná u každého příspěvku. Obratem se takovým příspěvkem budeme zabývat. K diskuzi můžete využít naše další články.

Právě se děje

Další zprávy

reklama