Sport

Související články:

Nou Camp, domácí hřiště klubu FC Barcelona. Byl dokončen v roce 1957 a nynější kapacita 98 600 diváků ho činí největším fotbalovým stadionem Evropy.

Vilanovu v Barceloně nahradí Martino

Barcelona – Pro českého fanouška relativně neznámý argentinský trenér Martino se stal novým koučem slavného španělského velkoklubu, za nějž hraje jeho krajan Messi.
Ronaldo se do United z Realu nikdy nevrátí, tvrdí Mourinho

Ronaldo se do United z Realu nikdy nevrátí, tvrdí Mourinho

Londýn – Staronový trenér londýnské Chelsea Jose Mourinho naznačil, že nepředpokládá návrat hvězdného útočníka Christiana Ronalda z Realu Madrid do týmu jeho bývalého zaměstnavatele Manchesteru United. Informoval o tom server eurosport.com.
Jaromír Jágr

Kde v NHL Jágr nakonec skončí?

Praha – Ačkoliv se o víkendu objevily zprávy, že hvězdný Jaromír Jágr bude v další sezóně spoluhráčem Patrika Eliáše a Marka Židlického v New Jersey Devils, na oficiální potvrzení se stále čeká.
Ilustrační fotografie

Froome vyhrál jubilejní stý ročník Tour de France

Annecy – Předposlední 125 kilometrů dlouhá etapa letošní Tour de France rozhodla o definitivním vítězství Chrise Frooma. Muž ve žlutém dojel třetí, vítězem etapy se stal Kolumbijec Nairo Quintana. Roman Kreuziger a jeho týmový parťák Alberto Contador skončili mimo první trojku.
Nou Camp, domácí hřiště klubu FC Barcelona. Byl dokončen v roce 1957 a nynější kapacita 98 600 diváků ho činí největším fotbalovým stadionem Evropy.

Barcelona hledá trenéra. Kdo nahradí Vilanovu?

Barcelona – Trenér Tito Vilanova oznámil, že kvůli bezmála dva roky trvajícímu boji s rakovinou končí na lavičce katalánského velkoklubu. Kdo má naději převzít otěže nad jedním z nejlepších fotbalových týmů světa? Vybrali jsme pět možných kandidátů.
Ladislav Jakl, ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky, hudebník a bývalý novinář.

Provokatér Jakl: Zakažme sportovcům trénink! Proč?

Praha – V souvislosti s právě probíhající Tour de France se bývalá ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky Ladislav Jakl zaobírá úvahami nad dopingem a nachází ve sportu i jiné záležitosti, které znemožňují rovnou soutěž.
Givanildo Vieira de Souza, známější pod přezdívkou Hulk, je brazilský fotbalista, který v současnosti hraje za ruský klub Zenit Petrohrad.

Posílí „neuvěřitelný“ Hulk Monako?

Monte Carlo – Nováček francouzské Ligue 1 nakupuje o sto šest. Po příchodu hráčů, jako jsou Falcao, James Rodríguez nebo Jérémy Toulalan, se chystá další transfer. Monako by měl údajně posílit Brazilec Hulk, který zatím hájí barvy Zenitu Petrohrad.
Tomáš Necid, český fotbalový útočník momentálně působící v ruském klubu CSKA Moskva. V roce 2008 zvítězil v české anketě Fotbalista roku v kategorii Talent roku.

Tomáš Necid bude hostovat v řeckém PAOK Soluň

Soluň – Český fotbalový útočník Tomáš Necid bude rok hostovat v Řecku. Jeho zaměstnavatel CSKA Moskva ho poslal na rozehrání do týmu PAOK Soluň. Necid se zde pokusí opět nastartovat kariéru, kterou přibrzdilo vážné zranění kolene.
Veselý se v letní lize NBA rozstřílel

Veselý se v letní lize NBA rozstřílel

Washington – Ačkoliv hraje Jan Veselý v nejprestižnější basketbalové lize světa už víc jak dva roky, až doposud se mu příliš nedařilo a reálně hrozilo, že ho Washington pro nadcházející sezónu nepodepíše.

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Putin něco chystá, naznačil Pistorius. Má víc zbraní a munice, než kolik využije na Ukrajině

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy