AC Milán se bude muset v boji o Evropskou ligu obejít bez hvězdy. Ibrahimovič má covid

V rámci 3. předkola Evropské ligy se ve čtvrtek večer nepředstaví pouze čeští zástupci z Plzně a Liberce, ale pochopitelně i další týmy. Mezi nimi i věhlasný AC Milán, jenž nastoupí proti Bodö Glimt. Italský klub se ale bude muset pro tentokrát obějít bez své největěší hvězdy Zlatana Ibrahimoviče. Ten se totiž nakazil koronavirem, zatímco testy u ostatních hráčů v kádru byly negativní.

U švédského fotbalisty Zlatana Ibrahimoviče se koronavirus objevil při testech, jímž se musel celý tým AC Milán podrobit kvůli střeečnímu pozitivnímu testu u devatenáctiletého stopera Léa Duarteho. "Informovali jsme odpovídající zdravotní úřady a hráč se okamžitě uchýlil do domácí karantény. Výsledky všech ostatních výtěrů vyšly negativně," uvedl k tomu sám klub.

Ibrahimovič tak tedy ve čtvrtek nebude moct navázat na svůj výkon z víkendu, kdy v rámci 1. kola Serie A dokázal Boloni vstřelit hned dvě branky a hlavně díky němu tak klub hrající na San Siru vyhrál 2:0.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie

AC i Inter budou hrát v Katedrále. Milánské kluby se budou stěhovat ze San Sira

Ten čas na to musel přijít. Čas na konec legendárního, skoro stoletého stadionu Giuseppeho Meazzy, zvaného San Siro. Právě kvůli jeho už nevyhovujícímu zázemí se kluby rozholy pro výstavbu moderního stadionu. Ta se bude nazývat "Katedrálou" a není divu. Bude si totiž brát inspiraci ze slavných milánských staveb, tedy z Dómu a Galerie Viktora Emanuela II.
Fotbal je nejpopulárnějším sportem.

Fanoušci AC Milán slaví. Jejich klub může zase hrát Evropskou ligu

Lausanne/Řím - Fotbalisté italského AC Milán opět mohou nastoupit do Evropské ligy a to už od nadcházející sezóny 2018/19. Sportovní mezinárodní arbitráž CAS totiž klubu zrušila trest, jenž toto klubu zakazoval a to kvůli tomu, že porušil pravidla tzv. finančního fair play. Podle původního verdiktu si tak mělo evropskou soutěž místo milánského celku zahrát Bergamo.

Více souvisejících

AC Milán Zlatan Ibrahimović Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Fotbal

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Volby prezidenta RF 2024

Golos: Volby v Rusku byly největší podvod v dějinách země

Ruské nezávislé hnutí Golos (v překladu Hlas), které monitoruje dodržování práv voličů a volebních pravidel, označilo prezidentské volby v Rusku za "nejpodvodnější a nejzkorumpovanější v historii země." Jejich vítězem byl vyhlášen úřadující šéf Kremlu Vladimir Putin, který získal téměř 90 procent odevzdaných hlasů.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Exprezident Zeman zůstává v nemocnici. Není jasné, kdy bude z Motola propuštěn

Lékaři v pondělí zhodnotili zdravotní stav exprezidenta Miloše Zemana, který od minulého týdne leží v pražské Fakultní nemocnici Motol, kde podstoupil operaci. Podle nejnovějších informací je při vědomí a spolupracuje s lékaři na rehabilitaci po provedeném zákroku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy