Bývalý kouč Plzně i reprezentace Vrba převezen v Bulharsku do nemocnice! Co se stalo?

Trenér Pavel Vrba, jenž aktuálně působí na lavičce bulharského Ludogorce Razgrad, musel být ve středu večer akutně převezen do nemocnice a to kvůli vaskulárním problémům. Bulharský klub se už na svých webových stránkách nechal slyšet, že je bývalý kouč Plzně i české reprezentace po vyšetření v dobrém stavu.

"Pavel Vrba se cítí dobře a lékaři dělají všechno pro to, aby se jeho stav zlepšil," napsal konkrétně klub. Vrba byl nejdříve na pohotovosti v Razgradu, poté musel  zamířit do nemocnice v Rus.

Připomeňme, že v bulharském Razgradu působí Vrba od loňského prosince, kdy sem přišel z Plzně. Právě s tímto západočeským klubem se zapsal do paměti českých fanoušků nejvíce, neboť právě s plzeňskými Viktoriány nejen že třikrát vyhrál českou ligu během tamních dvou angažmá, ale podařilo mu s ní dostat i do Ligy mistrů. Má i ligové tituly v zahraničí. Na Slovensku se mu ho podařilo vyhrát se Žilinou a jeho kvality poznali právě i v Razgradu, jeikož s tamním Ludogorcem po svém příchodu v sezóně 2019/20 taktéž získal titul.

Vedle toho Vrba, jenž se učil trenérské řemeslo od Františka Komňackého v Ostravě, v zahraničí ještě působil v ruské Machačkale. Jak bylo výše uvedeno, vedl i český národní tým a to v letech 2014 až 2016, přičemý na Euru 2016 pak s mužstvem nedokázal postoupit ze základní skupiny.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie.

Odejde František Straka ze Slovenska do Afriky? O jeho služby má prý zájem Gambie

V současnosti je bývalý kouč Sparty, Slavie i české fotbalové reprezentace František Straka zaneprázdněn svou další záchranářskou misí na Slovensku, kde tentokrát vede Michalovce a počíná si tam poměrně úspěšně. Mohlo by se však stát, že navzdory záchraně tohoto slovenského klubu ve slovenské první lize by Straka nemusel v tomto angažmá pokračovat v další sezóně. Zajímá se totiž o něj fotbalová reprezentace Gambie, kde před nedávnem skončil belgický stratég Sainflet.
Fotbal, ilustrační fotografie.

Fotbalová Plzeň se ve Florencii se nezmohla na zakončení, v odvetě s Fiorentinou prohrála po prodloužení

Po úvodním zápase na hřišti Plzně, kdy duel s Fiorentinou skončil bezbrankovou remízou, se oba týmy v rámci čtvrtfinále Evropské konferenční ligy utkaly znovu po týdnu ve čtvrteční odvetě ve Florencii. Ani tentokrát se svěřenci kouče Miroslava Koubka nedokázali gólově prosadit. Během odvety se nedostali ani k jedné pořádné střelecké příležitosti, proto doufali, že jejich vzdor vydrží až do konce prodloužení a penaltovému rozstřelu. K němu nakonec nedošlo, neboť v prodloužení Západočeši hned dvakrát inkasovali. Od 67. minuty navíc hráli bez vyloučeného Cadua.

Více souvisejících

Fotbal Pavel Vrba (fotbalový trenér)

Aktuálně se děje

před 34 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

včera

EU a NATO tlačí na Řecko a Španělsko: Dejte Ukrajině své Patrioty

Řecko a Španělsko jsou pod stále větším tlakem spojenců z Evropské unie a Severoatlantické aliance (NATO), aby dodaly Ukrajině více systémů protivzdušné obrany. Uvedl to server Financial Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy