Covid sužuje Premier League. Kvůli němu bude Aston Ville chybět trenér Gerrard

Koronavirus se rychle šíří momentálně nejen v zámoří, kde se tak odkládají další a další zápasy kandsko-americké hokejové NHL, ale i na britských ostrovech, kde zase pro změnu dělá problémy fotbalu. I v anglické Premier League se momentálně kvůli nákaze odkládají zápasy a kvůli nemoci bude například nyní chybět fotbalistům Aston Villy jejich trenér Steven Gerrard.

Bez jednačtyřicetiletého stratéga, který přišel do Aston Villy v listopadu z Glasgow Rangers, se anglický klub bude muset obejít určitě ve svém nejbližším ligovém duelu proti Chelsea, jenž je na programu v neděli. Chybět bude i v násldném úterním utkání proti Leedsu.

Už minulou sobotu poznamenala program Aston Villy nákaza koronavirem. Tehdy se kvůli němu nestřetla s Burnley a navíc to nebyl jediný zápas Premier League, jenž byl kvůli koronaviru odložen Kromě něj se v sobotu nehrály další čtyři zápasy.

Po odložení tohoto utkání si tak hráčská legenda Liverpoolu stěžovala na práci v takovýchto složitých podmínkách. "Situace je hrozně nepředvídatelná. Mění se každý den, z hodiny na hodinu," nechal se slyšet konkrétně Gerrard a pokračoval: "O víkendu jeden z hráčů ani nechtěl vystoupit z auta, protože měl příznaky a má doma malé dítě. Člověk se tomu nemůže divit. Jsou Vánoce a nikdo to nechce chytit. Každý se snaží chránit svou rodinu."

Související

Ronaldo, Cristiano

Chování Ronalda je na legendu Manchesteru United moc. Vyzvala ho k odchodu z klubu

Kolem hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda je v posledních dnech živo a to především proto že před pár dny opustil předčasně lavičku a odešel tak do kabiny ještě před koncem ligového duelu s Tottenhamem. Kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag na to reagoval tak, že ho nenominoval na další ligový duel s Chelsea, na čež se Ronaldo za své chování omluvil. Podle klubové legendy Garyho Nevilllea by pro United bylo nejlepší, kdyby s Ronaldem okamžitě ukončila spolupráci.
Chelsea FC

Prohra se Záhřebem byla poslední kapkou. Vedení Chelsea se rozloučilo s Tuchelem

Fotbalistům londýnské Chelsea se nevydařil vstup nejen do nové sezóny anglické Premier League, na jejímž začátku ze sedmi dosavadních kol Londýňané vyhráli jen třikrát a nachází se tak aktuálně na šestém místě ligové tabulky, ale i do nové sezóny Ligy mistrů. Hned v prvním zápase totiž na hřišti Dinama Záhřeb prohráli 0:1 a to už bylo na vedení Blues příliš a rozhodli se tak ukončit spolupráci s koučem Thomasem Tuchelem.

Více souvisejících

Premier league Aston Villa FC Steven Gerrard (fotbalista) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Fotbal

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Totální invaze, která uškodí i Izraeli? Svět se obává operace v Rafahu

Izrael ve středu oznámil, že postupuje s plánováním operace ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy. Mezinárodní společenství však vyjadřuje obavy ve spojitosti s 1,5 miliony Palestinců, kteří se tam nacházejí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy