Do Edenu míří další nabídka z Britských ostrovů. Nováček Premier League chce Stanciua

Vedení fotbalové Slavie čelí několikáté nabídce z Britských ostrovů. Tentokrát se zájem týká rumunského záložníka Nicolea Stanciua, jenž je v hledáčku klubu Leeds United, nováčka anglické Premier League. Anglický celek má za Rumuna nabízet 7 milionů liber, což je v přepočtu zhruba 204 milionů korun. Informaci o tom přináší britský Deily Mail.

Slávisté si během nedělního dne raději už do budoucna pojistili jak Jana Bořila, tak i Vladimíra Coufala. Není divu, když kolem ní krouží hned několik supů zajímajících se o její hráče. Po přestupu Tomáše součka do West Hamu jako by se roztrhl pytel o zájmu anglických klubů o slávisty. Nedávno projevil West Ham zájem o Josefa Masopusta a nyní tedy z Breitánie přichází další zajímavá nabídka.

Poté, co se argentinskému kouči Marcelu Bielsaovi podařilo s Leedsem po dlouhých šestnácti letech postoupit do anglické elity, dostal široký seznam vytipovaných hráčů, kteří by mohli nyní v létě podílit jeho tým a čtyři a ž pět z těchto hráčů by mohlo skutečně do Leedsu odejít. Daily Mail mezi nimi zmiňuje právě i Nicolae Stanciua.

Exsparťan, jenž z Letné nejprve zamířil do Al Ahlí, aby odtamtud pak za částku převyšující 100 milionů korun do Slavie, by tak mohl do Anglie přestoupit za dvojnásobnou sumu. Teď je tedy na řadě Slavia, která by se ráda v následující sezóně 2020/21 po roce opět podívala do Ligy mistrů.

Související

Ilustrační fotografie.

Podruhé v sezóně se rozhodli pro změnu. V Karviné se opět loučí s trenérem, tentokrát s Jarábkem

Když na konci loňského září přicházel Juraj Jarábek, aby se po čase stal opět trenérem Karviné, mnozí věřili, že by právě on mohl slezský klub pozvednout tak, aby nepomýšlel na boj o záchranu. Jenže ani příchod zkušeného trenéra, jenž už byl jednou spjat s karvinským fotbalem a zná tak dokonale tamní atmosféru, nijak výrazně nepomohl k lepším výkonům. Aktuálně se totiž Karviná nachází na úplném chvostu ligové tabulky a vedení se tak rozhodlo rozloučit se nejen s Jarábkem, ale i jeho asistentem Branislavem Mrázem.
Fotbal, ilustrační fotografie

Fotbalová Mladá Boleslav vstoupila do nového roku bez trenéra. Kulič byl vedením nečekaně odvolán

Ještě před tím, než se dalo sbohem roku 2023, se fotbalová Mladá Boleslav rozloučila s dosavadním realizačním týmem v čele s Markem Kuličem. Klub poměrně nečekaný krok zveřejnil na webu s odůvodněním, že kromě nespokojenosti s posledními výsledky nebyl s Kuličem a spol. spokojen ani v otázce komunikace. Přestože se Středočechům na podzim po většinu času dařilo a ještě v listopadu byli na nečekaném třetím místě ligové tabulky, po posledních pěti zápasech, během nichž získali jen bod za domácí remízou s Karvinou, klesli až na sedmou příčku.

Více souvisejících

Fotbalová 1. liga ČR sk slavia praha Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

17. března 2024 21:58

17. března 2024 21:20

První východočeské derby v play-off zvládly po boji Pardubice, Sparta udolala Liberec v nájezdech

Vyrovnané souboje před ohromujícími diváckými atmosférami byly k vidění o prvním hracím dni čtvrtfinálové fáze play-off Tipsport extraligy. Oba první zápasy dvou sérií Pardubice vs. Hradec Králové a Sparta vs. Liberec navštívilo přes 10 000 fanoušků a oba zápasy se nerozhodly v základní hrací době. Zatímco východočeské derby rozhodl po remíze 4:4 po prodloužení symbolicky proti svému oblíbenému soupeři Martin Kaut, v pražské O2 Areně se čekalo na rozhodnutí až do samostatných nájezdů, ve kterých nakonec Pražané odčinili to, že nedotáhli vedení 2:1.

Zdroj: David Holub

Další zprávy