Do Interu Milán dorazil dopis s výhrůžkami smrtí

Do Interu Milán dorazil dopis s výhrůžkami smrtí. Podle listu Corriera della Serra byl dopis s všeříkající nábojnicí směřován na trenéra Antonia Conteho, jenž následně dostal policejní ochranu, to však italský fotbalový klub popřel.

"Klub obdržel výhružný dopis, a podle protokolu v podobných situacích ho předal odpovídajícím orgánům. Antonio Conte sám žádný dopis nedostal a také se tedy sám neobrátil na policii," uvedli představitelé Interu Milán.

Důvod výhrůžek není jasný. Inter je v tabulce druhý s pouhým bodem ztráty za svým největším rivalem Juventusem a ve "slávistické" skupině Ligy mistrů má dobrou šanci na postup do osmifinále.

Právě fotbalisty Interu bude český mistr hostit v Edenu v příštím duelu 27. listopadu.

Související

Vláda ČR

Vláda jmenovala nového ředitele GIBS a řešila starty ruských sportovců v Česku

Novým ředitelem Generální inspekce bezpečnostních sborů se od 7. září stane dosavadní náměstek Vít Hendrych. Jeho jmenování navrhla Petru Fialovi vláda na jednání ve středu 6. září 2023 a premiér jej ještě týž den ředitelem jmenoval. Vláda se zabývala také problematikou startů ruských a běloruských sportovců v České republice a projednala i návrh novely zákona o soudnictví ve věcech mládeže.

Více souvisejících

sport Fotbal FC Inter Milan Itálie

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 42 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Na Tachovsku zasahovala policie ve škole. Zadržela jednu osobu

Policie v úterý po poledni zasahovala v jedné ze škol na Tachovsku v Plzeňském kraji. Zadržela mladého muže, který měl vyhrožovat dvěma osobám. Další podrobnosti k případu se policie teprve chystá zveřejnit. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy