Fotbalového exreprezentanta Fenina v Barceloně po duelu s Frankfurtem napadli

Bývalý český fotbalový reprezentant Martin Fenin si vyrazil o tomto týdnu ve čtvrtek do Barcelony, aby tam podpořil svého bývalého zaměstnavatele, tedy německý Frankfurt v rámci odvety čtvrtfinále Evropské ligy. Samotný zápas si musel užít, nejenže tam atmosféru vytvořilo překvapivě téměř 30 000 fanoušků Frankfurtu, ale hlavně tam jeho Frankfurt vyhrál 3:2 a postoupil tak do semifinále soutěže. Moc už si ale neužil odchod ze stadionu Camp Nou, neboť se tam stal společně se svou manželkou obětí tvrdého útoku ze strany barcelonských příznivců.

„Večer hraje můj Eintracht proti Barceloně. Nebude to ledajaký zápas. Fanoušci Frankfurtu chtějí zlomit svůj rekord, kdy před dvěma lety přiletělo do Milána 25 tisíc lidí a teď tu má být 35 tisíc lidí a víc. V Barceloně. Přitom oficiálně má lístky jen pět tisíc fanoušků," avizoval Fenin svoji návštěvu Camp Nou na svém instagramovém účtu. "To se nedá popsat ani chápat, to si musíte zažít. To jsou dva plný stadiony v Edenu, nebo na Letný," pokračoval dále.

Stříbrný medailista ze světového šampionátu fotbalistů do 20 let pak ale na svém Instragamu po zápase nesdílel radost ze senzační výhry Frankfurtu, ale ze šokujícího napadení ze strany barcelonských.

Následně pak popisoval, jak vše probíhalo po tomto útoku. „Po zápase na Nou Campu jsme byli napadení a následně jsme 36 hodin strávili uvěznění na policejní stanici v těch největších sračkách. Na zemi, bez jídla, pouze s pitím," prozradil Fenin s jízlivým dovětkem: „Bravo Barca, Bravo Espaňa."

Související

AC Sparta Praha, stadion na Letné

Sparta postoupila do osmifinále Evropské ligy. Galatasaray porazila i díky přesilovce jasně 4:1

O velkém úspěchu může mluvit český klubový fotbal poté, co ve čtvrtek Sparta doma na Letné nakonec celkem jasně porazila turecký Galatasaray Istanbul 4:1 a v součtu s předešlým venkovním výsledkem (3:2 pro Galatasaray) tak postoupila do osmifinále Evropské ligy. V osmifinále dvou evropských soutěží (Evropská liga a Konferenční liga) se tak nacházejí hned tři čeští zástupci. Kromě Sparty se v osmifinále EL představí také Slavia, v osmifinále EKL pak Plzeň.
Fotbal, ilustrační fotografie

Slovácko ztratilo naděje na postup. V dohrávce Konferenční ligy prohrálo s Kolínem

Netradičně v pátek se dohrával duel Evropské konferenční ligy mezi Slováckem a Kolínem nad Rýnem, jenž byl ve čtvvrtek večer po sedmi minutách přeušen kvůli husté mlze. V dohrávaných 83 minutách s nastavením uherskohradišťský klub nezklamal své fanoušky a po celý zápas bojoval o takový výsledek,který by mu udržel naději na postup do jarní fáze soutěže, podobně ale jako ve vzájemném zápase v Německu i tentokrát výrazně o hry promlouval sudí. Ten mimo jiné proti Slovácku nařídil dvě penalty, přičemž z té druhé v 82. minutě Ondrej Duda skóroval a zařídil tak výhru německého celku 1:0.

Více souvisejících

Evropská liga (fotbal) Martin Fenin FC Barcelona Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy