Kouč Tottenhamu Mourinho měl se svými svěřenci porušit pravidla kolem koronaviru

Fotbalisté londýnského klubu Tottenham Hotspur spolu s koučem Josém Mourinhem porušili podle britského deníku The Sun hned dvě pravidla britské vlády snažící se zamezit šíření koronaviru. Byli totiž zachyceni, jak trénují společně v parku a to navzdory tomu, že jsou v Anglii v těchto dnech parky zavřené.

A nejen že tak tedy sportovali v uzavřeném parku, ale navíc když už se má v těchto dnech v Anglii sportovat, tak jedině ve dvou. Právě tato nařízení britské vlády tedy měl fotbalový Tottenham svým hromadným tréninkem v jednom z londýnských parků porušit a proto bude s největší pravděpodbností v následujících dnech v hledáčku policie.

Z fotografií zveřejněných ve zmíněném deníku The Sun lze rozpoznat kouče Josého Mourinha jak se ve společnosti hned tří hráčů, zbytek týmu pak měl absolvovat podle svědka běžecký trénink, přičemž odstupy v něm hráči rozhodně nedodržovali. „Všichni naši hráči byli upozorněni, aby při tréninku venku respektovali nařízení o vzdálenosti," reagoval na obvinění klubový mluvčí.

Přestože tato kauza vrhá v době koronavirové na portugalského kouče Josého Mourinha špatné světlo, také i on pomáhá. Ve spolupráci s organizacemi Age UK a Love Your DoorStep v těchto dnech pomáhá v londýnském Enfieldu jak s přípravou, tak i s distribucí balíčků se základním zbožím určené pro seniory, tedy jednou z nejohroženějších skupin obyvatelstva během této pandemie.

Související

Ronaldo, Cristiano

Chování Ronalda je na legendu Manchesteru United moc. Vyzvala ho k odchodu z klubu

Kolem hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda je v posledních dnech živo a to především proto že před pár dny opustil předčasně lavičku a odešel tak do kabiny ještě před koncem ligového duelu s Tottenhamem. Kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag na to reagoval tak, že ho nenominoval na další ligový duel s Chelsea, na čež se Ronaldo za své chování omluvil. Podle klubové legendy Garyho Nevilllea by pro United bylo nejlepší, kdyby s Ronaldem okamžitě ukončila spolupráci.
Chelsea FC

Prohra se Záhřebem byla poslední kapkou. Vedení Chelsea se rozloučilo s Tuchelem

Fotbalistům londýnské Chelsea se nevydařil vstup nejen do nové sezóny anglické Premier League, na jejímž začátku ze sedmi dosavadních kol Londýňané vyhráli jen třikrát a nachází se tak aktuálně na šestém místě ligové tabulky, ale i do nové sezóny Ligy mistrů. Hned v prvním zápase totiž na hřišti Dinama Záhřeb prohráli 0:1 a to už bylo na vedení Blues příliš a rozhodli se tak ukončit spolupráci s koučem Thomasem Tuchelem.

Více souvisejících

Premier league José Mourinho Tottenham Hotspur Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

17. března 2024 21:58

17. března 2024 21:20

První východočeské derby v play-off zvládly po boji Pardubice, Sparta udolala Liberec v nájezdech

Vyrovnané souboje před ohromujícími diváckými atmosférami byly k vidění o prvním hracím dni čtvrtfinálové fáze play-off Tipsport extraligy. Oba první zápasy dvou sérií Pardubice vs. Hradec Králové a Sparta vs. Liberec navštívilo přes 10 000 fanoušků a oba zápasy se nerozhodly v základní hrací době. Zatímco východočeské derby rozhodl po remíze 4:4 po prodloužení symbolicky proti svému oblíbenému soupeři Martin Kaut, v pražské O2 Areně se čekalo na rozhodnutí až do samostatných nájezdů, ve kterých nakonec Pražané odčinili to, že nedotáhli vedení 2:1.

Zdroj: David Holub

Další zprávy