Ronaldo zažádal o odchod z Manchesteru United. A už se přihlásil první zájemce

Podle internetových serverů Daily Mail, The Athletic a televizní stanice Sky Sports měl hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo požádat vedení Manchesteru United o možnost odchodu z tohoto klubu a to především proto, že není spkojen s tím, že by měl s Rudými ďábly hrát v následující sezóně jen Evropskou ligu. Poprvé po devatenácti letech by totiž chyběl v nejprestižnější evropské soutěži Lize mistrů, což podle všeho by nesl velice těžce. Podle listu The Sun se tak už o Ronaldovy služby přihlásil první zájemce a to londýnská Chelsea, vedení Rudých ďáblů už ale na to reagovalo s tím, že tam Ronaldo rozhodně nepůjde.

Zároveň ale manchesterský velkoklub nikterak nepopřel tu původní informaci o žádosti o přestup ze strany portugalského útočníka.

Britská média spekulují o tom, že Ronaldo nevěří tomu, že Manchester United je v nejbližší době schopen vybojovat ligový titul v Premier League a že tomu nenapomůže ani nedávný příchod nového kouče Erika ten Haga. Připomeňme, že Ronaldo je smouva s Manchesterem United platí ještě následující rok a její součástí i opce na další rok.

Protože se dá očekávat, že ve frontě na Ronaldovy služby bude zájemců celá řada, bude to jistě ještě parné léto na mezinárodním přestupovém trhu.

Související

Ronaldo, Cristiano

Chování Ronalda je na legendu Manchesteru United moc. Vyzvala ho k odchodu z klubu

Kolem hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda je v posledních dnech živo a to především proto že před pár dny opustil předčasně lavičku a odešel tak do kabiny ještě před koncem ligového duelu s Tottenhamem. Kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag na to reagoval tak, že ho nenominoval na další ligový duel s Chelsea, na čež se Ronaldo za své chování omluvil. Podle klubové legendy Garyho Nevilllea by pro United bylo nejlepší, kdyby s Ronaldem okamžitě ukončila spolupráci.
Chelsea FC

Prohra se Záhřebem byla poslední kapkou. Vedení Chelsea se rozloučilo s Tuchelem

Fotbalistům londýnské Chelsea se nevydařil vstup nejen do nové sezóny anglické Premier League, na jejímž začátku ze sedmi dosavadních kol Londýňané vyhráli jen třikrát a nachází se tak aktuálně na šestém místě ligové tabulky, ale i do nové sezóny Ligy mistrů. Hned v prvním zápase totiž na hřišti Dinama Záhřeb prohráli 0:1 a to už bylo na vedení Blues příliš a rozhodli se tak ukončit spolupráci s koučem Thomasem Tuchelem.

Více souvisejících

Premier league Cristiano Ronaldo Manchester United Fotbal

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 43 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Putina volilo přes 87 procent lidí. V Kremlu bude sedět dalších šest let

Ruský prezident Vladimir Putin bude ve funkci dalších šest let. Volilo ho přes 87 procent lidí, vyplývá z údajů ruské centrální volební komise po sečtení více než 99 procent odevzdaných hlasů. O průběžných výsledcích informovala ruská státní agentura TASS

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy