Lyžování

Související články:

Ilustrační foto

Startuje Jizerská padesátka. V čem je letos jiná?

Praha - Třetí nejstarší dálkový závod na lyžích klasickou technikou česká Jizerská padesátka začne v pátek v jedenáct hodin. Letošní ročník je rozložený do tří dní, hlavní závod se pojede v neděli v Bedřichově, informoval mluvčí Petr Milata ČSOB Pojišťovny, generálního partnera závodu.
Ondřej bank, český sjezdař

Bank se uzdravil! Závodit však zatím nebude

Praha – Po nepříjemném zranění ramene v Beaver Creeku je jeden z nejúspěšnějších českých sjezdových lyžařů poslední doby konečně zase fit. O víkendu ani příští týden ho ovšem na svazích nepotkáte.
Americká sjezdařská hvězda Lindsey Vonnová

Vonnová už zase lyžuje, ve Vailu trénuje i Záhrobská

Vail - Americká sjezdařská hvězda Lindsey Vonnová, která musela strávit dva dny v nemocnici kvůli záhadným střevním problémům, už je zdravá a pustila se do tréninku, informuje v pondělí list Washington Post. Ve Vailu trénuje i Šárka Záhrobská, píše se na jejím facebookovém profilu.
Šárka Záhrobská

Lyžařka Šárka Záhrobská vážně onemocněla: Je po operaci

Praha - Sjezdařka Šárka Záhrobská ve středu úspěšně absolvovala operaci v oblasti pod mozkem, během zákroku jí byl odstraněn nezhoubný novotvar hypofýzy, povahu nálezu definitivně ozřejmí histologické vyšetření. Informaci poskytl ve čtvrtek Karel Tejkal z agentury Česká sportovní, která lyžařku zastupuje.
Šárka Záhrobská

Záhrobská končí s trenérem Šťastným

Schladming - Česká lyžařka Šárka Záhrobská oznámila v sobotu po závěrečném závodu sezony v rakouském Schladmingu konec spolupráce s trenérem Pavlem Šťastným. Agentuře Mediafax sdělil informaci tiskový mluvčí České sportovní Karel Tejkal.
Šárka Záhrobská

Záhrobská nedokončila slalom SP ve Flachau

Flachau/Rakousko - Rakušanka Marlies Schildová vyhrála v úterý na domácí půdě ve Flachau slalom Světového poháru alpských lyžařek, který byl náhradou za zrušený závod ve finském Levi. Druhá skončila Němka Maria Höflová - Rieschová, třetí skončila Tina Mazeová ze Slovinska, Šárka Záhrobská vypadla už v prvním kole.
Hrozivý pád! Skokan Koudelka ošklivě spadl, je v nemocnici

Hrozivý pád! Skokan Koudelka ošklivě spadl, je v nemocnici

Harrachov - VIDEO - Roman Koudelka upadl při čtvrtečním tréninku na závod Světového poháru v Harrachově, nejlepší z českých skokanů na lyžích byl dopraven do liberecké nemocnice na vyšetření. Dvaadvacetiletý Koudelka, aktuálně sedmý muž Světového poháru, skočil v prvním tréninku 118 metrů, což stačilo na šestnácté místo, při druhém skoku, který skončil pádem na hlavu, dopadl na značku 117,5 metru.
Ilustrační fotografie

V Jeseníkách se rozjel první lyžařský vlek

Branná - Lyžařský areál PROskil v obci Branná na Šumpersku zprovoznil v sobotu první lyžařský vlek. Na sjezdovce leží místy až 50 centimetrů technického sněhu, potvrdil agentuře Mediafax zástupce majitele Martin Stránský.
Šárka Záhrobská

Záhrobská: Potřebuji klid! Nechci být atakována svým otcem

Praha - Sjezdařka Šárka Záhrobská neobvinila svého otce ze stalkingu ani na něj nepodala jinou žalobu, pouze požaduje vrácení peněz, které získala na prémiích a které její otec neoprávněně vybral. Lyžařka a její tým o tom mluvili v pondělí na mediálním setkání v Praze.
Šárka Záhrobská

Válka Záhrobských: Otec mi zničil zdraví a lže

Praha – Lyžařka Šárka Záhrobská i nadále pokračuje ve sporu se svým otcem a bývalým trenérem Petrem Záhrobským. V rozhovoru pro MF DNES proti němu vznesla řadu obvinění – sprostě jí nadával, nutil jí, aby mu vykala, a bral jí peníze.
Šárka Záhrobská

Otce Záhrobské vyšetřuje policie. Pronásleduje dceru!

Praha - Vztah mezi lyžařkou Šárkou Záhrobskou a jejím otcem a bývalým trenérem Petrem Záhrobským dostal další velkou trhlinu, podle informací deníku Sport je sjezdařka obětí stalkingu. Agentura Česká sportovní se rozhodla soukromí svěřenkyně chránit, server tn.cz informoval v pátek její mluvčí Karel Tejkal.
Šárka Záhrobská otci: Neurážej můj tým!

Šárka Záhrobská otci: Neurážej můj tým!

Garmich Partenkirchen - Česká sjezdařka Šárka Záhrobská, která v sobotu skončila na mistrovství světa v německém Garmisch-Partenkirchenu dvanáctá ve slalomu, se v neděli ostře ohradila proti urážlivým výrokům svého otce na adresu svých trenérů. Zprávu zaslal agentuře Mediafax Karel Tejkal ze společnosti Česká sportovní.

Aktuálně se děje

před 42 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na většině území na jednu noc odezní. Výstraha ale platí dál

Mrazivé počasí během nadcházející noci na většině území odezní, ale pro jeden kraj zůstává v platnosti výstraha před mrazem ve vegetačním období. Vyplývá to z informací Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy