Krasobruslař Březina je otcem, dcera dostala neobvyklé jméno

Nejlepší český krasobruslař Michal Březina se v 29 letech stal otcem. Před týdnem se jeho manželce Danielle narodila dcera, kterou pojmenovali Naya Rose. Sedmý muž lednového mistrovství Evropy, kde vyhrál krátký program, informoval o narození potomka na sociálních sítích.

"Jsme nesmírně nadšení z našeho nového přírůstku do rodiny. Vítej na tomhle skvělém velkém světě, maličká, nemůžeme se dočkat, až ti ukážeme všechny ty nádherné věci, které může nabídnout," napsal.

The best moment of my life! Our little angel Naya Rose was born on 2/5/2020 at exactly 10:14am @ Orange County, California https://t.co/YGvBRGV4i7

— Michal Brezina (@brezinamichal) February 11, 2020

Vedle nových rodičovských povinností se Březina připravuje na mistrovství světa, které se uskuteční od 18. do 21. března v Montrealu. Loni byl Březina na MS osmý.

Související

Více souvisejících

Michal Březina (krasobruslař) děti

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 25 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy