I v srpnu se vyplatí cestovat. Zapojte se do soutěže s Aqualandem Moravia

Pasohlávky – Aqualand Moravia podporuje cestování a za fotku s památkou vás i odmění. Pokud patří cestování a focení selfie k vašim oblíbeným aktivitám, je pro vás soutěž jako stvořená. Ve velké Letní hře můžete vyhrát vstupenky do aquaparku v celkové hodnotě milion korun.

Stačí vyrazit na výlet, vyfotit se na určeném místě a sdílet fotografii na stránkách Letní hry, kterou pořádá Aqualand Moravia. Zájemci se mohou zapojit po celé léto a soutěžit o volné vstupenky do aquaparku v celkové hodnotě milion korun.

„Na mapě jsme na začátku prázdnin označili dvě stě různých míst. První tři skupinky turistů, které se na daném místě vyfotí a snímek nasdílejí na náš web, získají zdarma rodinnou vstupenku do Aqualandu Moravia,“ popisuje jedinečnou letní soutěž Blanka Marková z Aqualandu Moravia.

Soutěžní místo lidé najdou jednoduše podle ilustračního obrázku a podrobných souřadnic, ke splnění podmínek poté stačí, aby na fotografii byli alespoň tři lidé a jeden z nich ukazoval palcem nahoru.

Letní hra se dosud setkala s velkým úspěchem. Seznam desítek soutěžních míst se tak postupně tenčí, zájemci však mají stále velkou šanci uspět. O lístky mohou soutěžit například při výletě do Karlovarského, Plzeňského nebo Ústeckého kraje, ale také při cestě na Slovencko.

„Pětinu návštěvníků Aqualandu tvoří slovenští turisté, ani ty jsme proto o možnost zapojit se do soutěže nechtěli ochudit. Mezi soutěžními místy je tak i několik slovenských památek a známých míst. Soutěžit mohou ti, kdo se vydají například do Bánské Bystrice či Žiliny,“ dodala Blanka Marková.

Související

Aqualand Moravia.

Aqualand Moravia zažil v roce 2021 rekordní letní sezónu, plánuje investice za miliardu korun

Aqualand Moravia zažil v uplynulém roce 2021 nejúspěšnější letní sezónu za dobu své existence. Ačkoliv měla na celkovou návštěvnost vliv pandemie, a s ní související omezení, hlásí největší český aquapark téměř stejný počet návštěvníků jako v roce 2020. Omezení a uzavírky přitom ovlivnily polovinu roku. Návštěvnost se podařilo „dohnat“ díky novinkám, které opět rozšířily kapacitu areálu. Za rok 2021 aquapark otevřel nový dětský hrad, čímž dokončil první etapu rozšiřování, jenž v součtu vyšla na 200 milionů korun. Nyní jej čeká v následujících třech letech další významné rozšíření s investicemi v hodnotě miliardy korun. Hlavním nováčkem přitom bude nový hotel. Dokončit se má také nový parkovací dům.
Brno

Někteří podnikatelé v turistickém ruchu na jižní Moravě skončí

Nynější stav působí podnikatelům v turistickém ruchu na jižní Moravě mnohamilionové ztráty. I za předpokladu, že se na přelomu května a června otevřou památky, hotely a další instituce, dá se podle analýzy Centrály cestovního ruchu jižní Moravy očekávat, že některé z nich provoz ukončí. Čím déle budou restrikce kvůli šíření nemoci covid-19 trvat, tím více podnikatelů skončí, řekla ČTK ředitelka Centrály Pavla Pelánová.

Více souvisejících

Aqualand Moravia aquapark soutěž cestování Koupaliště

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

včera

1. máj

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

včera

Počasí: Česko zasáhl silný vítr. Meteorologové vydali výstrahu

Meteorologové vydali výstrahu před silným větrem. Ten bude podle ČHMÚ.cz řádit na části území až do zítřejšího večera.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy