Kam na Silvestra? Vezměte děti do Aqualandu Moravia

Pasohlávky - V Aqualandu Moravia bude živo až do konce roku. Na Silvestra je tu připraven bohatý program zaměřený hlavně pro děti. Pohádkový Silvestr bude plný oblíbených postaviček, zábavy a her. Oslavy zakončí vnitřní ohňostroj.

Silvestr v Aqualandu Moravia bude patřit dětem. V nejmodernějším českém akvaparku je na poslední den tohoto roku připraven program plný pohádkových postaviček, zábavy a her. Oslavy budou zakončeny odpoledním vnitřním ohňostrojem.

Akvapark bude otevřen tradičně od deseti hodin dopoledne. Program se rozjede již od rána a postará se o něj oblíbená dvojice Tarajko a Popletajka, kteří si do Pasohlávek přivezou celou řadu pohádkových maskotů. Děti tak během silvestrovských oslav navštíví hned několik pohádkových světů, užijí si tematické soutěže i diskotéky. 

„Silvestr by se neobešel ani bez našich zkušených animátorů. Ti mají připravené klubové tance, pohádkový aqua gym, ale i výtvarnou dílnu na výrobu silvestrovských skleniček,“ dodává Blanka Marková z Aqualandu Moravia. Bohatý program bude doplněn také hudebními vystoupeními DJ, jenž se předvede hned v několika setech.

Ani dospělí ovšem nepřijdou poslední prosincový den zkrátka. Připraveny jsou soutěže pro rodiče, vodní bar, kavárna i restaurace. Vyvrcholením silvestrovských oslav v Aqualandu Moravia poté bude vnitřní ohňostroj, který odstartuje v 17 hodin.

„Aquapark zůstane otevřen standardně do 21 hodin. Hosté ubytovaní v našem přilehlém hotelu Aqualand Inn pak mohou v silvestrovském veselí pokračovat. Hotel má připraven zajímavý program, který potrvá až do půlnoci,“ upřesňuje Marková v tiskové zprávě. Na Nový rok bude Aqualand Moravia otevřen opět ve standardní otvírací době.

Vstup na akci je možný s běžnými vstupenkami. Zájemci si je tak mohou pořídit již nyní. Výhodně nakoupí na e-shopu Aqualandu, kde lze celodenní vstupenku pořídit o několik set korun levněji než na pokladně. „Vstupenky zakoupené na našem e-shopu platí 90 dní. Návštěvníci je tak mohou bez starostí využít i pro vstup na Pohádkový Silvestr,“ uzavírá Marková.

Související

Aqualand Moravia.

Aqualand Moravia zažil v roce 2021 rekordní letní sezónu, plánuje investice za miliardu korun

Aqualand Moravia zažil v uplynulém roce 2021 nejúspěšnější letní sezónu za dobu své existence. Ačkoliv měla na celkovou návštěvnost vliv pandemie, a s ní související omezení, hlásí největší český aquapark téměř stejný počet návštěvníků jako v roce 2020. Omezení a uzavírky přitom ovlivnily polovinu roku. Návštěvnost se podařilo „dohnat“ díky novinkám, které opět rozšířily kapacitu areálu. Za rok 2021 aquapark otevřel nový dětský hrad, čímž dokončil první etapu rozšiřování, jenž v součtu vyšla na 200 milionů korun. Nyní jej čeká v následujících třech letech další významné rozšíření s investicemi v hodnotě miliardy korun. Hlavním nováčkem přitom bude nový hotel. Dokončit se má také nový parkovací dům.
Brno

Někteří podnikatelé v turistickém ruchu na jižní Moravě skončí

Nynější stav působí podnikatelům v turistickém ruchu na jižní Moravě mnohamilionové ztráty. I za předpokladu, že se na přelomu května a června otevřou památky, hotely a další instituce, dá se podle analýzy Centrály cestovního ruchu jižní Moravy očekávat, že některé z nich provoz ukončí. Čím déle budou restrikce kvůli šíření nemoci covid-19 trvat, tím více podnikatelů skončí, řekla ČTK ředitelka Centrály Pavla Pelánová.

Více souvisejících

Aqualand Moravia Pasohlávky aquapark Silvestr Pohádky

Aktuálně se děje

před 30 minutami

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

před 2 hodinami

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

před 2 hodinami

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

před 2 hodinami

1. máj

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Ukrajinská armáda ve válce s Ruskem

Ukrajina dá stovky milionů eur na nákup dronů

Ukrajinská vláda se rozhodla zvýšit finanční částku vyčleněnou na nákup dronů, a to o dalších 15,5 miliardy hřiven (přibližně 367 milionů eur). Oznámil to v úterý ukrajinský premiér Denys Šmyhal.

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Paul Auster

Zemřel slavný americký spisovatel Paul Auster

Ve věku 77 let zemřel v noci na středu ve svém bytě v newyorské čtvrti Brooklyn americký spisovatel a scenárista Paul Auster. Příčinou smrti byly komplikace spojené s rakovinou plic. Austerovo úmrtí pro deník The New York Times potvrdila Jacki Lyndenová, která se s ním přátelila.

před 7 hodinami

před 9 hodinami

včera

včera

včera

Hackeři, ilustrační foto

Hackeři nabourali web KGB, zveřejnili nabídky na spolupráci z Česka

Hackeři, sympatizující s opozicí vůči běloruskému prezidentu Alexandru Lukašenkovi, úspěšně pronikli na server tajné politické policie KGB a zveřejnili online 40 000 udání, včetně nabídek dobrovolné spolupráce, a to i od Bělorusů žijících v zahraničí, včetně Česka.

včera

Estonsko obvinilo Rusko z rušení GPS signálů

Estonsko obvinilo Rusko z porušování mezinárodních pravidel ohledně vzdušného prostoru tím, že ruší signály navigačního systému GPS. Estonský ministr zahraničí Margus Tsahkna plánuje tuto záležitost projednat se svými partnery v NATO a Evropské unii. Informuje o tom agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy