Na dálnici D35 u Olomouce havaroval kamion, provoz je omezen

Dálnice D35 u Olomouce ve směru z Ostravy na Mohelnici, kterou dnes ráno uzavřela nehoda nákladního auta, je již průjezdná jedním jízdním pruhem. Náklad havarovaného kamionu, který převážel betonové skruže, se stále překládá, neprůjezdný zůstává pravý jízdní pruh.

Nehoda se stala před kruhovým objezdem u Globusu ve směru od Ostravy, obešla se bez zranění.

Nákladní vůz havaroval kolem 03:00 na 264. kilometru ve směru z Ostravy na Mohelnici nedaleko olomouckého letiště. Dálnice byla v tomto směru uzavřena od 8:00.

"Zhruba v 10:20 byl provoz na D35 v místě nehody ve směru Ostrava - Mohelnice obnoven jedním jízdním pruhem, stále se překládá náklad," uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Řidič podle policie z dosud nezjištěných příčin sjel do příkopu, z nákladu se přitom sesunuly čtyři betonové skruže, které zasahovaly do pomalého jízdního pruhu. Provoz byl po dobu uzavření dálnice sveden na objízdnou trasu.

Související

Dálnice, ilustrační fotografie.

D35 mezi Olomoucí a Lipníkem nad Bečvou zůstane uzavřena až do úterý

Minimálně do úterního dopoledne bude obousměrně uzavřena dálnice D35 na trase mezi Olomoucí a Lipníkem nad Bečvou na Přerovsku, jejíž provoz přerušil nahnutý sloup elektrického vedení, řekl dnes ČTK mluvčí Skupiny ČEZ Vladislav Sobol. Zabezpečení místa bude podle mluvčího poměrně technicky náročné, dodávka elektřiny do okolích míst je ale zajištěna. Doprava je odkláněna na exitu 276 ve směru na Ostravu a na exitu 281 ve směru na Olomouc, uvedla policie.
Ilustrační foto

Dopravu na D35 uzavřela nehoda kamionu

Dopravu na dálnici D35 na trase z Lipníku nad Bečvou směrem na Olomouc uzavřela nehoda nákladního vozidla. Dnes časně ráno se na 280. kilometru vozidlo převrátilo a náklad se vysypal do levého jízdního pruhu.

Více souvisejících

dálnice D35 Nehody kamiónů Dopravní nehody Olomoucký kraj Policie ČR

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

včera

1. máj

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

včera

Počasí: Česko zasáhl silný vítr. Meteorologové vydali výstrahu

Meteorologové vydali výstrahu před silným větrem. Ten bude podle ČHMÚ.cz řádit na části území až do zítřejšího večera.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy