"Hvězda internetu" Olivie Žižková podporuje Okamuru. Touhle novou písničkou

Praha - Tomio Okamura (SPD) může mít radost. Zpěvačka Olivie Žižková mu se svým manželem složila neoficiální předvolební píseň. V ní s manželem zpívá a rapuje o tom, proč by lidé měli vhodit v říjnových volbách hlas právě Okamurově Svobodě a přímé demokracii.

V minulosti, kdy byl ještě Tomio Okamura lídrem Úsvitu přímé demokracie, mu volební znělku složilo a nazpívalo populární duo Eva a Vašek. Letos, kdy jde Okamura do voleb s hnutím Svoboda a přímá demokracie (SPD), se mu rozhodla vypomoci kontroverzní zpěvačka Olivie Žižková. Ta na sebe dříve upozornila protiimigrantským songem "Evropo dýchej", který se stal virálním hitem internetu. 

"Já volím SPD, já vím proč SPD. Svobodu a přímou demokracii, TOmia Okamury," zní refrén písně. "Volby, ať chceš, nebo ne, jsou pro nás nadějí na změnu. Přijď dát svůj hlas novému, politickému systému," zpívá Žižková. "Teď poslední svou šanci máš, nebýt jen provincií Evropy," zní písní. 

"Chcem radikální změnu politického systému, přímou demokracii a referendum k němu. Osobní, hmotnou a trestní zodpovědnost, všech politiků a jejich odvolatelnost," rapuje její manžel. Zpěv tohoto dua je překrýván záběry Tomia Okamury a jeho hnutí SPD.

"Někteří občané stále neví, co znamená SPD. /Svoboda a přímá demokracie / Někdo neví vůbec,někdo si tuto stranu plete s Úsvitem a po poslechu tohoto songu nás budou zabedněnci parodovat a zpívat záměrně "STB". Takže kdo z nás zde nechce Islám a je pro vystoupení z EU,volte jednoznačně SPD Tomia Okamury," napsala Žižková k videu dnes na svůj Facebook. Co na video asi řekne Tomio Okamura?

Související

Více souvisejících

Olivie Žižková (zpěvačka) Tomio Okamura volby 2017

Aktuálně se děje

před 44 minutami

Ruská armáda, ilustrační foto

V Rusku začaly manévry s nestrategickými jadernými zbraněmi

Ruská armáda v úterý zahájila úvodní fázi manévrů s nestrategickými jadernými zbraněmi, uvedla agentura Interfax s odvoláním na ministerstvo obrany. Cvičení probíhá v Jižním vojenském okruhu, pod který spadají i okupované části ukrajinského území. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

Teroristé Hamásu

Nepřijatelné a absurdní. Itálie se vyjádřila k zatykači na Netanjahua

Porovnávání Izraele a palestinského militantního hnutí Hamás je nepřijatelné a absurdní. Prohlásil to v úterý italský ministr zahraničí Antonio Tajani poté, co hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan požádal o vydání zatykačů na představitele Izraele i Hamásu. Uvedla to agentura AFP.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Andrzej Duda

Duda čelí kritice za kondolenci k úmrtí íránského prezidenta

Polský prezident Andrzej Duda čelí kritice za to, že přirovnal smrt íránského prezidenta Ebráhima Raísího ke smrti polského prezidenta Lecha Kaczyńského při letecké nehodě před 14 lety. Íránský prezident zahynul v neděli při nehodě vrtulníku. O incidentu informovala agentura DPA.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

Íránský prezident Raísí bude ve čtvrtek pohřben ve svém rodném městě

Stovky lidí se v úterý sešly ve městě Tabríz, hlavním městě íránské provincie Východní Ázerbájdžán, aby se zúčastnily pohřebního průvodu za prezidenta Ebráhima Raísího, který v neděli zahynul při havárii vrtulníku.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy