Šlechtová opět vytáhla svého turbohafíka. V minulosti kvůli němu měla hromadu problémů

Poslankyně Karla Šlechtová v minulosti díky svému pejskovi, kterému nikdo neřekne jinak než turbohafík, často čelila kritice. Teď sel díky němu boduje v souboji o slovo, které charakterizuje uplynulý rok.

Šlechtová zveřejnila anketu, ve které mohou Češi hlasovat o slovo roku 2018. vedle brexitu podle občanů končícímu roku dominovalo i slovo „čučkači“, které použil prezident Miloš Zeman, když kritizoval práci Bezpečností a informační služby (BIS).

Turbohafík Karly Šlechtové se ale pohyboval až na třetím místě. A tak poslankyně hnutí ANO vyzvala hlasující, aby „přidali“. A to se nakonec povedlo – její pes se dostal až na zlatou příčku. „Děkujeme! A díky všem za podporu! Vojákům hlavně, pejskařům a všem!“ ocenila hlasy Šlechtová.

Pak si neopomněla rýpnout do novinářů. „Za všechny ty lži a výmysly od médií si Jessík alias Rambohafík první místo zaslouží. Přebil všechna slova od čučkařů přes zpovykaný.“ pochlubila se exministryně.

Šlechtová čelila v minulosti kritice třeba za to, že svého turbohafíka „venčila“ na památníku na Vítkově. Bývalá šéfka rezortu obrany u příležitosti 73. výročí konce druhé světové války v Evropě, spolu s dalšími politiky položila věnec k Národnímu památníku v Praze na Vítkově. Na památníku následně vyfotila věnec, za kterým stál její pes.

Související

Karla Šlechtová

Šlechtová má koronavirus. Několik poslanců muselo do karantény

V poslaneckém klubu hnutí ANO se vyskytla nákaza koronavirem. Jde o bývalou ministryni obrany a pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou. Pražští hygienici na webu uvedli, že do karantény bylo posláno 11 dalších lidí. Poslanci se naposled sešli minulý týden ve středu na mimořádné schůzi, kdy schválili speciální zákon, který umožní lidem v karanténě kvůli koronaviru hlasovat v říjnových senátních a krajských volbách, a zavedení distanční výuky do školského zákona.

Více souvisejících

Karla Šlechtová Miloš Zeman

Aktuálně se děje

před 16 minutami

před 25 minutami

před 48 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy