Topolánek si nebral servítky, lepší Mádl a Hašan než Stropnický a Hnilička, co kolaborují za prachy

Bývalý premiér Mirek Topolánek na svém twitterovém účtu rád komentuje politické a společenské dění. Tentokrát ho zaujala kritika režiséra Jiřího Mádla, který vystoupil na protivládních demonstracích.

Mirek Topolánek vyzdvihl článek komentátora Jindřicha Šídla, který rozporoval informaci o sedmimilionové dotaci na film Jiřího Mádla od Andreje Babiše. 

Mádl sice dotaci skutečně dostal, ale nikoliv od Andreje Babiše, ale od Státního fondu pro podporu kinematografie, jehož rozpočet formálně schválilo ministerstvo financí v jehož čele tehdy Andrej Babiš stál.

Mádla podpořil i bývalý premiér Mirek Topolánek. "Musel jsem se k audio @jindrichsidlo vrátit. Jirka Mádl je herec, režisér a taky hokejista. Za nás, za hokejky: jsme na něho pyšní. S AB kolaborují za prachy i herci i hokejky. Můžete si vybrat. Buď Stropnický a Hnilička, nebo Mádl a Hašan. B je správně!!!," napsal na sociální síti Topolánek.

Celou kauzu tak zařadil do souvislostí s hokejem, jehož hráčem býval i režisér Mádl.

Jasně. Chyběly mi znaky. A taky @dallasstars93

— Mirek Topolánek (@MirekTopolanek) June 11, 2019

V komentáři pak ještě do svého "protibabišovského týmu" zařadil kapitána z posledního mistrovství světa Jakuba Voráčka.

Související

Mirek Topolánek

Na prezidenta Svazu průmyslu a dopravy kandiduje Topolánek, Rafaj, Palát a Wojnar

Kandidáty na prezidenta Svazu průmyslu a dopravy ČR jsou bývalý premiér Mirek Topolánek, současný viceprezident svazu Jan Rafaj, člen jeho představenstva Miroslav Palát a bývalý prezident Sdružení automobilového průmyslu Bohdan Wojnar. Informace serveru e15.cz dnes ČTK potvrdila mluvčí svazu Tereza Šebestová. Nový prezident nahradí Jaroslava Hanáka, který byl ve funkci 12 let.

Více souvisejících

Mirek Topolánek Jiří Mádl Martin Stropnický Dominik Hašek

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy