Bývalý člen ODS: Ištvan by se měl střelit do hlavy

Praha – Případ exposlanců ODS, které nechal vrchní státní zástupce Ivo Ištvan vzít do vazby pro korupci, ukazuje na problémy naší společnosti. Podle hudebníka, spisovatele a bývalého člena ODS Petra Štěpánka by si měl Ištvan a spol. vpálit kulku do hlavy.

„Zatímco skuteční zločinci kdesi v klidu přepočítávají své miliardy, chrabří státní zástupci a policisté placení z našich daní rozjeli monstrózní akci proti (ex)politikům, jejímž výsledkem je obrovské NIC, leč vedlejším produktem změna mocenských poměrů v zemi. Možná je to ale ještě horší, neboť je docela dobře možné, že onen vedlejší produkt byl ve skutečnosti hlavním cílem," píše ostře Štěpánek na svém webu s tím, že obrovská sebekritika v ČR může být povzbuzována záměrně, jen aby lidé volali po vládě silné ruky.

„Na Ištvanově monstrakci něco smrdí," myslí si Štěpánek, protože kriminalizované skutky patří k politice. Navíc pochybuje i o tom, že by odchod ze sněmovny byl pro trojici výhodný. Dále připomíná přehnaně velkolepé zatýkání Jany Nagyové (dnes Nečasové), která byla hlídána jak masová vražedkyně. Tím však jeho pochyby zdaleka nekončí, neboť je přesvědčen, že by mělo být pátráno po opravdových zločincích místo vytváření těchto „nechutných politických her".

Ištvana Štěpánek považuje za „chladného umanutce bez kouska cti v těle", neboť ve vysílání Události komentáře neprojevil odpovědnost za to, že byli exposlanci v posledních měsících v očích veřejnosti zcela shozeni. Ištvan by si měl dle Štěpánka vpálit kulku do hlavy.

„Jejich řádění bylo možné předejít. Jenom že to by celá společnost nesměla naskakovat na falešnou mantru „boje" proti korupci, jež je vším jiným než potíráním tohoto nešvaru," píše a dále kritizuje bývalého ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS), že je pokrytecký narcis, a bývalého premiére Petra Nečase kvůli nevěře manželce a hodnotám ODS. Ostře kritizuje i vysoce postavené státní zástupce: „slizký Ištvan, bezmezně ctižádostivá Bradáčová či bezbarvý Zeman bez chuti a zápachu."

Pouští se však i do tehdejších opozičních stran, které se najednou stavěly do role andělů, kteří by nikdy nic takového ve své straně nedopustili. Všeho dle Štěpánka náležitě využil prezident Miloš Zeman, který měl vše vykalkulované a jen posílil svoji roli, když padla vláda.

Související

Více souvisejících

Petr Štěpánek (herec) Ivo Ištvan

Aktuálně se děje

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí: Meteorologové letos poprvé varují před bouřkami. Hrozí do půlnoci

První letošní výstrahu před bouřkami vydal v pondělí Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Platí od 14. hodiny do půlnoci na úterý a týká se jižní a východní poloviny republiky. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy