Konec Pavla Novotného v ODS? Padnul rázný návrh, a starosta překvapil

Konec řeporyjského starosty Pavla Novotného v ODS? To je jedna z věcí, kterou by si přál člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov. Ostatně on sám se ocitl na nedávném Novotného seznamu nepohodlných lidí.

Novotný na sociální síti před nedávnem zveřejnil seznam nepohodlných osob, kterým by se rád pomstil. Jelikož předsedovi ODS slíbil, že se zdrží vulgarit, pouze nakousnul, že jde podle něj o "bandu zm***". Následně vypsal konkrétní jména, kterých je deset.

Na sedmém místě se nacházel člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov, který kritikou Novotného nešetří. A to ani nyní, kdy na sociální síti napsal, že si nechce dělat legraci z ODS.

"Pořád si myslím, že by měla být silnou politickou alternativou. Nemůžu ji odpustit, že nešla do vlády, protože si myslela, ze utrhne cely bank. Její komunikační bezradnost, nedostatek invence, kreativity, neschopnost najít si současný komunikační styl mě až bolí," uvedl.

Problém ale vidí i jinde. "ODS přeju, aby se příští rok zmátořila, něco se sebou udělala, Řeporyjce, který se na ní drží jako klíště a dělá z ní karikaturu, se zbavila a opustila tuhle údernickou a budovatelskou inspiraci," dodal směrem k Novotnému.

Reakci, která přišla, ale zřejmě nečekal. Novotný totiž připustil, že kdyby ODS "luskla prsty", tak vystoupí. "Vadime, ty jsi byl vždycky spíše pro legraci, docela bych ti přál trošku střízlivosti a sebereflexe, vůbec tomu nerozumíš, ty lolo," dodal následně. 

Sdílejte článek

Související

Pavel Novotný (ODS) na 29. kongresu strany

Novotný je na odchodu z ODS. Vyloučit ho může výkonná rada

Nedávné výroky starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného (ODS) jsou lidsky nepřijatelné a neslučitelné se členstvím ve straně, konstatovalo předsednictvo ODS v úterý. Novotný ale členem strany pro tuto chvíli zůstává. Předsednictvo jej totiž vyloučit nemůže, tuto pravomoc má výkonná rada. 

Více souvisejících

Pavel Novotný Vadim Petrov (skladatel)

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 39 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Barrandovský most nebude opravený už na konci léta. Praha musí změnit plány

Špatná zpráva pro pražské řidiče přišla ve čtvrtek od vedení Technické správy komunikací hlavního města Prahy. Firma dnes oznámila, že rekonstrukce Barrandovského mostu se oproti poslednímu plánu protáhne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy